Oldal frissítése

SYOSS Root Retoucher világosszőke hajra 120 ml

4,5 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SYOSS Root Retoucher világosszőke hajra 120 ml

Gyönyörű hajról álmodik, lenövések nélkül? Használja a Syoss Root Retoucher hajtőszínező spray-t világosszőke hajra. A spray nagyon finom ásványi pigmenteket tartalmaz, amelyek hatékonyan befedik a világosabb és az ősz hajtöveket. Használat után a spray azonnal megszárad, egyenletes átmenetet biztosítva olvad bele a haj egészének színébe. A hajtőszínező spray egyszerű használatát egy precíz applikátor teszi lehetővé. A festék egyszeri hajmosással kimosható, de a hajtőszínező spray ismételten használható.

 

A SYOSS Root Retoucher hajtőszínező spray főbb jellemzői

  • Lenövést elfedő hajtőszínező spray
  • Világosszőke hajra
  • Ásványi pigmentek az ősz hajszálak és lenövések elfedésére
  • Egyszerű használat, ismételten használható

Összetevők:
Butane, Alcohol denat., Isobutane, Aluminum starch octenylsuccinate, Oryza sativa starch, Isopropyl myristate, Silica, Stearalkonium hectorite, Aqua, Propylene carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Cetrimonium chloride, Cl 77891, Cl 77492, Cl 77499, Cl 77491

Kód:  VLS550
Termékszám:  9000101053012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15