Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SYOSS Full Hair 5, 250ml

4,4 3 értékelés
1 990 Ft

SYOSS Full Hair 5, 250ml

SYOSS Full Hair 5 - pěnové tužidlo
 

A Full 5 hajhabot olyan frizurákhoz tervezték, amelyek teltséget, dúsítást és extra erős tartást igényelnek. Különösen fontos olyan frizurák számára, amelyeknek szükség van erősítésre és tartósításra. A termék egy gyengéd formulát is tartalmaz, amely nem terheli a hajat és megadja nekik a szükséges tápanyagokat és hidratáltságot. Megbízhatóan védi a hajat a külső káros hatásokkal és a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. Élvezze ki a hajhab adta lehetőséget egy nagyszerű hajstílushoz, amelyre bármikor számíthat!

A Hajhab hosszú élettartamot biztosít, és segít megőrizni a haj természetes fényét és alakját. A termék használatát követően nem nehezíti el a hajat és könnyen fésülhető marad. Egyedülálló módon kezeli a hajat, és erőt ad neki. Tökéletesen ápolt, és dús állapotot kölcsönöz hajának nagyon hosszú időre. Legyen olyan szép hajstílusa, mintha éppen egy profi stylistnál lett volna!
Haj típus:
Minden hajtípusra.
Alkalmazás:
Használja nedves hajra, megfelelő mennyiségben és formálja a frizurát.
Kiszerelés:
250 ml

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100906289
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10