Oldal frissítése

SYOSS Full Hair 5 (3 × 250 ml)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SYOSS Full Hair 5 (3 × 250 ml)

SYOSS Full Hair 5 - pěnové tužidlo

A Full Hair 5 hajrögzítő habot az igényes frizurák teljességének, térfogatának és extra erős rögzítésének biztosítására tervezték. Nagyon fogod szeretni erejét és tartósságát, különösen azon frizurák esetében, amelyekhez hosszú ideig tartó fixálásra van szükség. A termék gyengéd összetételű, nem terheli el a hajat, ugyanakkor biztosítja a hidratálást és a szükséges táplálást a hajszálak számára. Megbízhatóan védi a hajat a külső káros hatásoktól, valamint az időjárási viszontagságoktól. Kényeztesd magad egy magabiztosan rögzített frizurával, amelyre mindig számíthatsz!

A hajrögzítő hab hosszan tart, formáz és természetes fényt nyújt a hajnak. A termék jól fésülhető a hajban, nem hagy maga után maradványokat. Egyedülálló módon kezeli a hajat és feltölti a hajszálakat energiával. Nagyon hosszú időre beállítja és megerősíti a haját. Alkoss olyan gyönyörű frizurát, mintha csak profi fodrásznál jártál volna! Ebben a praktikus csomagban három darab 250 ml-es térfogatú SYOSS Full Hair 5 hajhab spray található.
Hajtípus:
Minden hajtípusra.
Használat:
Vigyél fel elegendő mennyiséget a nedves hajra és formázd a frizurát.
Kiszerelés:
3 × 250 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  STL013s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20