Oldal frissítése

Synology RX1217

Kiegészítők a termékhez

Synology RX1217

A Synology RX1217 bármilyen üzletbe illik, és biztonságosan oldja meg az elégtelen tárolási kapacitás helyzetét. Ez egy 12 lemezfiókot tartalmazó bővítőegység. Így több tárhelyet biztosíthatsz a kiválasztott Synology RackStation eszközök számára. Ha egy különálló kötetet hozol létre a készüléken, akkor a Synology RackStations használható biztonsági mentési helyként is. A RackStation RAID kötete a szolgáltatás folyamatának megzavarása és a meglévő merevlemezek formázása nélkül is bővíthető. Ezen túlmenően az RX1217 képes a csatlakoztatott RackStation szerver intelligens bekapcsolására, így nem szükséges a felhasználó beavatkozása a gazdaságos vagy hatékony működéshez.

A Synology RX1217 legfontosabb jellemzői

  • A Synology RX1217 bővítőegység 12 lemezfiókot tartalmaz
  • A Synology RackStation szerverekhez használható
  • 6 GB/s SATA interfésszel rendelkezik
  • Könnyen kezelhető automatikus funkciókkal

Egyszerű kezelés és használat

A Synology RX1217 maximális adatátvitelt és zökkenőmentes működést biztosít, sávszélességű bővítőkábellel csatlakozik a RackStation szerverekhez. Olyan, mintha a bővítőegységek a RackStation szerverek részét képeznék! Emellett a telepített meghajtók nagy teljesítményt nyújtanak a SATA 6 GB/s interfészen keresztül. Az egyszerű működés érdekében lehetőség van az automatikus hibernálás mód beállítására egy bizonyos inaktivitási időszak után. Ez nem csak megnöveli a merevlemezek tartósságát, hanem energiát is takaríthatsz meg általa.

A készülék méretei:
88 × 430,5 × 664 mm

Súly:
12,7 kg

Maximum kapacitás:
120 TB

Kód:  FN149n4
Termékszám:  RX1217
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20