Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Synology RT2600ac

4,8 39 értékelés
77 790 Ft

Synology RT2600ac

Router otthoni és üzleti használatra

Azok a felhasználók, akik igazán gyors kapcsolatra és fejlett hálózati funkciókra vágynak, garantáltan megszeretik ezt a nagy teljesítményű készüléket. Összetett VPN, továbbfejlesztett biztonság, rugalmas fájlmegosztás és mindenekfelett gyorsaság jellemzi. A MU-MIMO kapcsolatnak és a legújabb 802.11.ac wave 2 szabványnak köszönhetően az RT2600ac 800 Mbps-es esetén 2,4 GHz frekvencián illetve 1733 Mbps esetén 5GHz frekvenciasebességen dolgozik. A kétsávos kapcsolat fokozza a kettős WAN bemenetet, így akadályozza meg a szolgáltató leállását, éri el az akár 2 Gbps-s internetes kommunikációt és 7 rétegig optimalizálja az adatátvitelt is.


Processzor

Nagy teljesítményű 1,7 GHz-es kétmagos

Erős WiFi

Nagy sebességű 800 + 1733 Mbps

AC2600

Kiváló minőségű MU-MIMO jel és Beamforming

4 és 7 réteg

Hardvergyorsító rendszer


Főbb jellemzők

  • Erőteljes és részletes kábeles- és vezeték nélküli kapcsolat.
  • Intelligens WAN, több mint 2 bemenet a terheléselosztáshoz és a feladatátvitelhez.
  • Átfogó távoli biztonságos VPN kapcsolat lehetősége.
  • Szolgáltatások bővítése további csomagokkal.
  • Kétsávos WiFi (2,4 GHz és 5 GHz) IEEE 802.11a /b/g/n/ac.
  • Elemzi és rögzíti a behatolási kísérleteket, beállítható szabályok szerint blokkolja a gyanús tevékenységeket.
  • Intelligens webszűrés és szülői felügyelet (Google SafeSearch).
A router hátulja


Google SafeSearch

Tartalom szűrése

Állítsd be a sávszélesség felhasználásának határait minden egyes alkalmazás számára anélkül, hogy az mást is érintene, illetve lehetőséged van jelentést készíteni az egyes alkalmazások és eszközök adatforgalmáról is. A beépített Google SafeSearch funkciónak és a folyamatosan frissülő adatbázisnak köszönhetően, amely testreszabható kategóriákat kínál a weboldalakhoz, könnyedén blokkolhatsz akár több ezerhonlapot is.


VPN Server szolgáltatás

A VPN egy biztonságos módja az érzékeny adatok távoli kezelésének, illetve az adatlopás megelőzésének. Így még akár céges belső anyagokat is használhatsz otthon vagy csatlakozhatsz az intranetre bárhonnan. A VPN Server szolgáltatás VPN szerverré alakítja a routert, így gondoskodik a távoli hálózatok eszközeinek biztonságos csatlakozásáról. Nagyon gyors és csak minimális beállítást igényel.
A VPN PlusServer csomag biztonságos hozzáférést nyújt webböngészőn vagy kliensen keresztül.

VPN szerver


Synology Cloud Station

A csomagok funkcionalitást nyújtanak

A Synology elismert szolgáltató a hálózati megoldások biztosításában még a nagyobb cégek számára is, könnyű felhasználói felületet és hihetetlen rugalmasságot nyújt. Pontosan ez tapasztalod majd a router esetében is. A router rendszere az egyéni igényeidnek megfelelő testreszabhatóságot és használatot kínál. Neked csak annyi a dolgod, hogy igénybe veszed a felkínált csomagok egyikét.
Biztosanszükséged lesz a Cloud Station szolgáltatásra, amely gondoskodik a szinkronizálásról, biztonsági mentésről és fájlok megosztásáról a Synology router és a különféle kliensek között, legyen szó akár számítógépről, mobileszközökről vagy bármilyen más Synology eszközről.


Véd a támadások ellen

Az Intrusion Detection egy olyan kifinomult rendszer, amely az összes hálózati tevékenységet elemzi, ennek eredményeként pedig hatékonyan szűr ki minden gyanús aktivitást. Mindez a lehető legcsekélyebb módon sem befolyásolja a készülék teljesítményét.

Azonnali frissítés

A Synology hosszútávú támogatást nyújt a termékek esetében. Elsődleges céljuk, hogy gyors frissítésekkel és a lehető legújabb szolgáltatásokkal gondoskodjanak a maximális védelemről. Ezek természetesen automatikusak.


Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router, Kliens

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 2 530 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WEP 64bit, WPA, WPA2, WPA3

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Antenna tulajdonságai

Interfész

Haladó funkciók Gigabit LAN, IPv6 Ready, VPN
DHCP funkció DHCP Client List

Méretek és tömeg

Mélység 16,9 cm
Súly 700 g
Szélesség 28 cm
Magasság 7,7 cm
Kód:  FN201b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RT2600ac
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15