Oldal frissítése

Synology RackStation RS815

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Synology RackStation RS815

Adattárolás Synology RackStation RS815 egy erős és környezetbarát NAS szerver. Marvell kétmagos processzor és a hardveres titkosítás támogatása elengedhetetlen a kivételes teljesítmény és a vállalati adatok átvitelét. Kiterjesztésének lehetőségét a RAM hat gigabájt DDR3 vagy méretezés köszönhetően Synology RX415 bővítő egység kapacitása akár 8 merevlemez, így az üzleti szempontból a rugalmasság a növekvő igényeknek. Csatlakoztatása után RX415 segítségével olyan eSATA kábellel speciálisan tervezett csatlakozó fixovacími jelentősen növelheti a bruttó kapacitás modell. Fontos cél az üzleti életben a rendelkezésre álló megállás nélkül. RS815 NAS szerver támogatja az átállást, ami a probléma esetén automatikusan futtatni egy tartalék egységet.

privát felhő

RS815 segítségével könnyedén létrehozhatunk saját privát felhő. Cloud Station csomag ideális fájlok szinkronizálásához több eszközön. Fájlok szerkeszthetők offline és később szinkronizálja őket a Cloud Station, amely megtartja akár 32 régebbi verziói, így vissza tudja állítani a fájlokat a korábbi verziók, illetve visszaállítani törölt fájlokat. Hála a mobil alkalmazás, felhő DS bármilyen változás a fájl automatikusan frissül a okostelefonok és tabletta. A támogatás szinkronizálás egy meghajtó tároló, a Google Drive és Dropbox.

Paraméterek

Tárhely

Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 4 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, iSCSI, iTunes server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,33 GHz
Processzor Marvel Armada

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Rack

Interfész

eSATA 1 ×
LAN 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 14 W
Általános fogyasztás 29 W

Méret és tömeg

Mélység 290 mm
Magasság 44 mm
Szélesség 430,5 mm
Tömeg 4,34 kg
Kód:  FN152h25
Termékszám:  RS815
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05