Oldal frissítése

Synology DiskStation DS716 +

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS716 +

Hatékony, méretezhető funkciók és hardver-méretezhető NAS szállít egy teljes körű üzleti szolgáltatások biztonságos tárolására vonatkozó adatok és a hozzáférést bármilyen eszközről csatlakozik az internethez. Létrehoz egy privát felhő, szinkronizálja fájlokat platformok, tárolhatnak akár 30 honlap, nézni az irodai környezetben, IP kamerák, létre saját e-mail domain, részvény nyomdai kapacitás, létrehozott egy VPN szerver a távoli hozzáférést a vállalati adatok és még sok más -, ami nem szerepel, nincs probléma kiegészítő alkalmazásokat.

Ha még nem lenne elég 2 merevlemez öböl adhatunk egy másik egység DX513 5 lemezeket. Összehasonlítva a korábbi verzió (DS715), a DS716 + büszkélkedhet jobb teljesítmény, különösen alkalmas streaming 4K video, hanem egy új generációs fájlrendszer Btrfs és támogató virtualizációs megoldásokat. Az előadás a régi Intel Celeron processzor N3150.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes és energiatakarékos NAS üzleti környezet
  • Hatékony mentési és központosított hozzáférés révén a felhő
  • Támogatása virtualizációs (VMware vSphere 5 VAAI, a Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Citrix Ready)
  • Az adattitkosítás nélkül észrevehető csökkenése teljesítményt
  • A rendszer DiskStation Manager intuitív felhasználói felület
  • Töltsük meg a NAS szolgáltatás csomagok, hogy megfeleljen az Ön igényeinek
  • Zökkenőmentes integráció fiókok (Windows AD ACL, LDAP)
  • Működése a szerver leállás nélkül backup szerver
  • Folyamatos hálózati forgalmat (Feladatátvevő és Link összesítése)
  • Station akár 40 IP kamerák, beleértve a menedzsment, megtekintésére,.. (Tartalmazza engedélyek 2 IP kamera)
  • Az a lehetőség, külső terjeszkedés legfeljebb 5 lemezek (DX513)

Megoldás meghibásodása ellen

Fő erőssége nem csak a teljesítmény, osztva szolgáltatások, hanem a megbízhatóság a váratlan áramszünet, és a lemezt. Synology High Availability Technology (SHA) kombinálja az aktív és passzív kiszolgálóra a fürtön, amelyben egy szerver folyamatos tükrözéssel a másikra. Ha a fő szerver meghibásodik, a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a szerepét. NAS Synology alapuló energiahatékonyságot. Beállíthatja egy tervet a működés, hanem hibernált ütköznek fogyasztás minimális.

Az adatok mindig elérhető

Cloud Station létrehoz egy privát felhő, és szinkronizálja a fájlokat több eszközön. Cloud Station, mely akár 32 régebbi verziói, így visszaállítani a fájlokat egy korábbi verziót, vagy visszaállítani a törölt fájlokat. Ha megváltoztatja az adatok, a frissítés tükröződik más eszközökön, így a munka ugyanazon projekt munkában, otthon és őt még a szeme helyén a mobil. Még ha szerkeszteni a fájlt offline szinkronizálása szerkesztések, amikor ismét az internethez.

A hangsúlyt a biztonságra

Alapján a vállalati politika kétségtelenül képez speciális biztonsági intézkedések védik az esetleges veszélyekkel szemben. Ezért a NAS állomás vírusvédelem, tűzfal, blokkoló címek és a saját biztonsági tanácsadó, aki megvizsgálja a biztonsági kockázatokat. A titkosítás az érzékeny adatokra van szükség egy ilyen környezetben, így a DS716 ellátva hardveres titkosítás, hogy biztosítsa a fájlok és mappák nélkül észrevehető csökkenése teljesítményt. Mindezt úgy éri átadása titkosított adatot a sebesség több mint 223 megabájt / sec olvasási és 137 MB / s írásra.

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 16 TB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), Speciális

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Print server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 2,08 GHz
Olvasási sebesség 218 MB/s
Írási sebesség 141 MB/s
Processzor Intel Celeron

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

eSATA 1 ×
LAN 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 8,84 W
Általános fogyasztás 18,96 W

Méret és tömeg

Mélység 232 mm
Magasság 157 mm
Szélesség 103,5 mm
Tömeg 1,75 kg
Kód:  FN143h
Termékszám:  DS716+
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05