Oldal frissítése

Synology DiskStation DS416

3,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Synology DiskStation DS416

Adattároló eszköz kifejezetten kis- és középvállalkozások számára. Ideális választás egyaránt igényes felhasználók számára, akik nem csupán mutatós eszközzel szeretnék dekorálni otthonukat, de nagy teljesítményű adattárolóra tartanak igényt. A hardverfelszerelés lelkét a 1,4 Ghz órajelen dolgozó kétmagos processzor alkotja. Nem hiányzik az átlagon felüli 1 GB memória sem. Mindez egy kiváló teljesítményű alapot eredményez gyors írás és adatolvasáshoz.

Azonban a kiváló teljesítményű komponensek mellett a Synology DiskStation DS416 két LAN porttal is rendelkezik. Ezen megoldás két előnnyel is szolgál. Az első a hálózatkiesés kockázatának csökkentését jelenti. Más szóval, ha az egyik port működése leállna a hálózat továbbra is aktív marad. És ezt a másik portnak köszönhetően. A második, de nem kevésbé fontos előnyt a Link Aggregation funkció jelenti, amely a kapcsolat sebességének növelését eredményezi. Ha aktiválná ezt az opciót, akkor a több mint kellemes 220 MB/s olvasás és 140 MB/s írási sebességekben lesz része.

Legfontosabb jellemzők

  • Adattároló eszköz kis- és középvállalkozások számára, ideális igényes felhasználók részére is
  • Gyors átviteli sebességek
  • Hardveres titkosítás (ebben a módban az olvasás 146 MB/s és az írás 65 MB/s)
  • Két LAN port
  • Böngészőalapú operációs rendszer
  • Csendes működés
  • Alacsony fogyasztás
  • Stílusos dizájn

Személyre szabott hálózat létrehozása

Az adattároló eszközökkel kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező kétségkívül a kompatibilitás. Ami a Synology DiskStation DS416-ot illeti, lehetőségek széles köre vár Önre, például: az adatrögzítés és azokkal történő manipulálás terén. A Synology DiskStation Manager böngészőalapú operációs rendszer a fájlkezelést pofonegyszerűvé teszi. A rendszer révén többek közt javító csomagok is letölthetők. Hálózatát így tökéletesre hangolhatja. A Synology vállalat mobil alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik, amelyek lehetővé teszik a DS416 tartalmának kezelését okostelefon és tablet segítségével.

Tökéletes minden tekintetben

Ahogy már ezen bekezdés címe is jelzi, a Synology DiskStation DS416 kialakításánál a fejlesztők nagy odafigyeléssel jártak el. Erről tanúskodik az ügyes és praktikus megoldások sora, amelyek szó szerint megkönnyítik életet. Meghajtót kell cserélnie? Ne várja meg, míg mindenki elmegy a munkából. A DS416 esetében akár működés közben is azt elvégezheti. Nem szükséges a szerver lekapcsolása. A külső adattárolóra történő adatátvitelhez természetesen USB 3.0 portok sem hiányoznak. Végül az elégedettséget tovább fokozza a valóban alacsony fogyasztás és csendes működés.

 

Paraméterek

Tárhely

Fiókok száma 4 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,4 GHz
Olvasási sebesség 220 MB/s
Írási sebesség 140 MB/s
Processzor Alpine AL-212

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 10,14 W
Általános fogyasztás 31,96 W

Méret és tömeg

Mélység 233,2 mm
Magasság 165 mm
Szélesség 203 mm
Tömeg 2,04 kg
Kód:  FN151d5
Termékszám:  DS416
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15