Oldal frissítése

Synology DiskStation DS216j 2 x 3TB RED

4,8 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS216j 2 x 3TB RED


A kétmagos CPU-nak köszönhetően gyorsabb privátfelhő-megoldásra számíthatsz

A Synology DiskStation DS216i kétmagos CPU-val büszkélkedhet, továbbá 112 MB / s olvasási, és 98 MB / s írási átlagsebességgel rendelkezik. Használd ki a gyors adatátviteli sebességet a biztonsági mentéshez, és a zökkenőmentes felhő-szinkronizáláshoz!

 

A beépített koprocesszor javítja a multimédiás feldolgozást

A Synology DiskStation DS216i a legjobb multimédiás élményt nyújtja az otthoni felhasználók számára. A készülék társprocesszora gyorsítja a műveletek, lehetővé teszi a képnézegetést, valamint az audio fájlok MP3 formátumra konvertálását annak érdekében, hogy csökkentse az sávszélességet az átvitel során.

A SuperSpeed USB 3.0 gyorsítja a tárolási sebességet

A Synology DiskStation DS216j USB 3.0 portokkal lett felszerelve, amelyek gyors, és hatékony adatátvitelt biztosítanak. Az USB 3.0 támogatás akár 5 Gbps adatátvitelt is képes biztosítani, amely azt jelenti, hogy gyorsabb adatátvitelt garantál a külső merevlemezekre, miközben kevesebb energiát fogyaszt.

USB 3.0
 

Diadalmaskodó operációs rendszer - DiskStation Manager

A Synology DiskStation Manager (DSM) a DiskStation és RackStation eszközökön használatos elegáns operációs rendszer, amely segítséget nyújt a Synology NAS rendszeres menedzselésében. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően a DSM jobb és egyszerűbb fájlelérését és –megosztást tesz lehetővé.

Legyél mobilis a NAS alkalmazással

A Synology sokoldalú mobilos applikációkat fejleszt ki, amelyek lehetővé teszik, hogy az okostelefonodon és a tableteden keresztül kezeld a tartalmaidat. A Synology alkalmazásaival a multimédiás gyűjteményed és az egyéb dokumentumaid mindig indulásra készen állnak.

diskstation
 

Amikor a felhő-alkalmazásnak köszönhetően minden adat készen áll

A Cloud Station lehetővé teszi a DiskStation, és az egyéb – mint például Windows PC, Mac, Linux, iOS, és Android – eszközök közötti adatszinkronizálást. Az adatokat továbbá Google Drive-val, OneDrive-val, Dropbpx-szal, hubiC-kal, és Baidu Cloud-dal is szinkronizáhatod. A Synology DiskStation DS216j-vel a rugalmasabb adattárolás érdekében saját hibrid felhőt hozhatsz létre.

Környezetbarát és intelligens otthon tárolás

A Synology DiskStation kialakításakor a tervezők az energiafogyasztásra helyezték a hangsúlyt. A DS216i a HDD hibernálásakor mindössze 6,95 W-ot, eléréskor pedig 14,85 W-ot fogyaszt. A A környezet, és annak védelme fontos szerepet játszik a Synology esetében, ezért az összes termék RoHS-kompatibilis alkatrészekkel van ellátva.

diskstation
 

Készíts biztonsági mentést az adataidról különféle módokon

Akár Windows-t, akár Mac-et használsz, a Cloud Station használatával közvetlenül a Synology DiskStation DS216j-re készíthetsz biztonsági mentést az összes adatodról. A „Backup & Replication” lehetővé teszi a biztonsági mentés ütemezését, így a meghatározott időnként mentett verziók közül kiválaszthatod, hogy melyik időpontban érvényes változatot szeretnéd helyreállítani. 

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 100 mm (10 cm)
Magasság 165 mm (16,5 cm)
Mélység 225,5 mm (22,55 cm)

Tömeg

Tömeg 880 g (0,88 kg)

Szín

Szín Fehér

Hasznosítás

Rendeltetés Adattároló

Fogyasztás

Általános fogyasztás 6,95 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 14,85 W (14 850 mW)

Tárhely

Maximum kapacitás 16 TB
Lemezek kapacitása (összesen) 6 TB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 2 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), JBOD

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1 GHz
Olvasási sebesség 112,75 MB/s
Írási sebesség 97,6 MB/s
Processzor Marvell Armada-385

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 1 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 6,95 W
Általános fogyasztás 14,85 W

Méret és tömeg

Mélység 225,5 mm
Magasság 165 mm
Szélesség 100 mm
Tömeg 0,88 kg

Tárolási adatok

Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 2
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), JBOD
Kód:  FN143e4NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20