Oldal frissítése

Synology DiskStation DS216+II

4,8 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Synology DiskStation DS216+II

4K Ultra HD Video-felkonvertálás

A DS216+II hardver gyorsító átalakító rendszert és H.264 / H.265 1080p és H.265 4K codec támogatást kapott, amely lehetővé teszi a 4K 1080p-re történő konvertálását, így az valamennyi képernyőn és sávszélességen, helyi médialejátszókon vagy távoli mobil eszközökön is élvezhető lesz. Ezen kívül eredeti 4K felbontásban stream-elhetsz a helyi hálózaton videót a médialejátszóra vagy a 4K tévére.

olvas
ír
113
112
színbeállítások

diagram

#03a9f4

margók

RGBA (220,220,220.0.75)

Grafikon: hover

#0281BC

Margók: hover

RGBA (220,220,220.0.75)

Kétmagos CPU és társprocesszor segíti a média feldolgozását

A DS216+II-ben 1,6 GHz-es kétmagos processzor és 1 GB RAM található, ezenkívül RAID 1 konfigurációban működik Windows környezetben, 113 MB/s átlagos olvasási és 112 MB/s írási sebességgel. A beépített társprocesszor a fő CPU meghajtó teljesítményét növeli és különösen hasznos miniatűr képek gyors készítésnél, amikor egyszerre nagy számú fotót vagy videót rögzítesz,

DLNA médiaszerver

A DS216+II DLNA minősített digitális médiaszerveként is működhet, így multimédia tartalmat, zenét, fotót vagy videót küldhetsz a világ bármely pontján található DLNA kompatibilis eszközre.

Nyerő operációs rendszer - DiskStation Manager

A Synology DiskStation Manager (DSM) böngészős operációs rendszer, amely valamennyi DiskStation és RackStation eszközön segíti a Synology NAS szerver kezelését. A felhasználóbarát felületen könnyebben férhetsz hozzá és oszthatod meg adataidat. A Synology Packages Center segítségével az egyénekre és vállalkozásokra szabott további csomagokat tölthetsz le és telepíthetsz, így életed még kellemesebb és munkád hatékonyabb lesz.

Érd el adataidat gyorsan és könnyen

A Synology célja az, hogy a DS216+II-ból képes legyél a legjobbat kihozni. A Synology QuckConnecttel nem kell összetett DDNS beállításokat kezelned. A QuickConnecttel nincs összetett router beállítás és port átirányítás, munkád és a szórakozás azonnal bármely számítógépről, laptopról vagy mobileszközről azonnal, további költség nélkül lehetséges.

A legjobb fájlközpont

A File Stationnel gyorsan és biztonságosan oszthatod meg és kezelheted a NAS-on tárolt fájlokat. Elég áthúznod őket a Macről vagy a PC-ről. A modern szűrők segítségével könnyedén kereshetsz dokumentumaid, fotóid és videóid között. A beépített FTP vagy e-mail kliens segítségével a fejlett webes alkalmazáson keresztül könnyen oszthatod meg a fájlokat egyetlen hivatkozáson keresztül. A fájlok a mellékelt DS alkalmazással mobil eszközökön is elérhetők. A HTTPS, SSL/TLS titkosítás és a hivatkozás érvényességi ideje biztosítja az internetes fájlmegosztás tökéletes biztonságát.

Hatékony mentési opciók

A Synology DS216+II központi mentésre is használható. A számítógépről mindent közvetlenül a Synology NAS-ra menthetsz a Cloud Station segítségével Windowsról és Macről egyaránt. Ha egy fájlt megváltoztatsz, akkor ez automatikusan mentésre kerül. A Maces felhasználók az eredeti Apple Time Machine támogatást is élvezhetik. A Synology DS216+II-on tárolt adataidat további DiskStation-ökre, rsync szerverekre, külső merevlemezekre vagy az Amazon S3 felhőbe, a Glacierre, a Microsoft Azure-ba, az SFR-be vagy a hicloud felhőbe mentheted. A Mentés és visszaálítás funkcióval időzítheted a mentést, a szerveren visszaállítási pontot adhatsz meg, miközben a tárolóhely igény és a feldolgozás ideje csökken, mivel csak a verziók között megváltoztatott bizonyos adatblokk kerül tárolásra.

A fájlok a felhőből bármikor elérhetők

A DS216+II komplett felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Stationnel a fájlokat szinkronizálhatod a DiskStation és különféle eszközök, köztük Windows PC, Mac, Linux gépek és iOS, Android mobileszközök között, valamint kétirányú szinkronizáció is lehetséges két DiskStation között. A DiskStation adatait a Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC és Baidu Cloud szolgáltatásokkal szinkronizálhatod. Hozz létre saját hibrid felhőt az adatok rugalmasabb tárolásáért, az adatvesztés megelőzésére.

A leginkább kompatibilis megosztás

Használd ki a Windows, Mac és Linux platformok közötti fájlmegosztást az FTP, SMB2, AFP, NFS a WebDAV átfogó hálózati protokol támogatással. A Windows AD és az LDAP integrációval a DS216+II bármely már meglévő hálózatba könnyen beilleszhető. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV lomtár szolgáltatásokkal a fájlok elvesztése miatt sem kell aggódnod. A megosztott mappából törölt fájlok automatikusan a lomtárba kerülnek.

Multimédia könyvtár

A DS216+II központi platformként is szolgál fotók, zene és filmgyűjtemények rendszerezéséhez, mentéséhez és megosztásához. Az egyszerű és elegáns felület és a Synology Photo Station, Audio Station és Video Station biztosítja, hogy könnyedén hozz létre szórakoztató központot. Mivel minden a DS216+II-n van, így nem kell aggódnod a további tárhely havi költségei miatt. Digitális gyűjteményedet egy egyszerű hivatkozáson keresztül oszthatod meg.

A tartalmat játszdd le a TV-n

A DS216+II más eszközökkel is kompatibilis, a digitális tartalmat már meglévő eszközeiden, számítógépen, mobileszközön, TV-n, DLNA-n, hifi rendszeren is lejátszhatod. A Synology támogatja a Samsung TV, az Apple TV és a Google Chromecast eszközöket, a DS216+II -n tárolt fájlokat a nagyképernyős tévén élvezheted.

Legyél mobil az alkalmazásokkal

A Synology több sokoldalú mobilalkalmazást fejleszt, ezek a DS note, DS audio, DS video, DS photo+, DS cloud, DS file, DS download és a DS cam. Ezek segítségével a DS215 tartalmát okostelefonon és tableten is lejátszhatod. A QuickConnect egyszerűsíti a hálózati csatlakozást, mivel nincs szükség router beállításra és port átirányításra. A Synology mobil alkalmazásaival utazás közben is eléred multimédia gyűjteményedet és fájljaidat.

Környezetbarát NAS szerver

Valamennyi Synology NAS szervert energiatakarékosságra terveztek. A DS216+II fogyasztása csupán 7,4 W hibernált állapotban és 17,4 W használat közben. A különleges ventilátor és az okos léghűtő rendszer folyamatosan hűti a berendezést, a zajelnyelő rendszer miatt csendesebb, mint egy PC. A Synology tisztában van globális felelősségével és minden terméket RoHS megfelelőségű alkatrészből készít, valamint újrahasznosítható csomagolást alkalmaz.

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 20 TB
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), JBOD

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,6 GHz
Olvasási sebesség 113 MB/s
Írási sebesség 112 MB/s
Processzor Intel Celeron

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

eSATA 1 ×
LAN 1 ×
USB 2.0 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 7,4 W
Általános fogyasztás 17,4 W

Méret és tömeg

Mélység 233,2 mm
Magasság 165 mm
Szélesség 108 mm
Tömeg 1,25 kg
Kód:  FN143d7
Termékszám:  DS216+II
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10