Oldal frissítése

Synology DiskStation DS216

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Synology DiskStation DS216

4K Ultra HD videoátkódolás

A hardveres gyorsítású átkódolómotor által meghajtott DS216 támogatja a H.264/H.265 1080p és H.265 4K kodekeket, ezáltal lehetővé téve a 4K videók átkódolását 1080p felbontásban, aminek köszönhetően azok bármilyen képernyőn és sávszélességen elérhetőkké válnak, a helyi médialejátszóktól a távoli mobileszközökig. Emellett az eredeti 4K felbontásban is továbbíthatja a videókat multimédiás lejátszókra és 4K TV-re, helyi hálózaton keresztül.

olvas
ír
111
111
színbeállítások

diagram

#03a9f4

margók

RGBA (220,220,220.0.75)

Grafikon: hover

#0281BC

Margók: hover

RGBA (220,220,220.0.75)

Lebegőpontos egységgel ellátott kétmagos CPU a fokozott termelékenység érdekében

A DS216 kiemelkedő adatolvasási/-írási teljesítménnyel rendelkezik, hiszen az átlagos olvasási és írási sebességek meghaladják a 111 MB/másodperc értéket RAID 1 konfigurációban Windows környezetben. A beépített lebegőpontos egység fokozza a fő processzor általános teljesítményét, és felgyorsítja a miniatűrök létrehozását nagy mennyiségű fénykép vagy videó feltöltésekor.

DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező médiakiszolgáló

A DS216 DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező DMS (Digital Media Server) kiszolgálóként használható, mely lehetővé teszi a multimédiás tartalmak, például zene, fényképek és videók folyamatos közvetítését DLNA-kompatibilis készülékekre bárhol a világon.

Egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Csatlakoztassa adatait gyorsan és könnyen

A Synology célkitűzése a lehető legkényelmesebb megoldást biztosítani Önnek a DS216 eszközön elérhető szolgáltatások használatára. A Synology QuickConnect szolgáltatással nincs szükség nehézkes DDNS beállítások megadására. A QuickConnect megszabadítja Önt a bonyolult routerbeállításoktól és porttovábbításoktól, lehetővé téve a szórakozással és munkával kapcsolatos fájlok azonnali és költségmentes megnyitását bármely számítógépen, laptopon és mobileszközön. 

Öt érv a Synology QuickConnect technológia mellett QuickConnectDDNS
Választható IDIGENIGEN
Hálózati beállítások átugrásaIGENNEM
Portátirányítás beállításaIGENNEM
Minden felhasználó számára elérhetőIGENNEM
Nyilvános IP nélküli munkaIGENNEM

Csúcskategóriás fájlközpont

A File Station gyors és biztonságos megoldást kínál a DS216 eszközön tárolt fájlok megosztásához és kezeléséhez. Mac vagy PC számítógépéről egyszerű húzással és elengedéssel töltse fel adatait. A továbbfejlesztett szűrőkkel könnyen megtalálhat bármely dokumentumot, fotót és videót. A beépített FTP és e-mail kliensek révén a DS216 eszközön tárolt fájlokat fejlett webes alkalmazásban rendszerezheti vagy oszthatja meg. A fájlokat vagy mappákat akár egyetlen hivatkozás küldésével is megoszthatja másokkal. Mobilkészülékekről a fájlokat a mobileszközökre kifejlesztett DS file társalkalmazás révén érheti el. A HTTPS és SSL/TLS titkosítás, valamint a hivatkozás-lejárati dátumok tovább növelik a fájlok internetes megosztásának biztonságát.

Hatékony biztonsági mentési megoldás

A Synology DS216 centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. Akár Windows, akár Mac rendszert használ, a Cloud Station Backup segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS-kiszolgálóra. A fájlok minden egyes felhasználói módosításakor a rendszer automatikusan menti azokat a DS216 eszközre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple Time Machine támogatás is segíti. A DS216 eszközön tárolt adatairól biztonsági mentést készíthet egy másik DiskStation eszközre, rsync kiszolgálókra, külső meghajtóra vagy akár az Amazon S3, a Glacier felhőszolgáltatásra vagy a Microsoft Azure, az SFR és a hicloud szolgáltatásokra. A Synology Hyper Backup segítségével bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti. 

Vigye magával mindenhova a fájljait a felhőszolgáltatással

A DS216 átfogó felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation kiszolgálók és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation kiszolgálók között. A Cloud Sync segítségével DiskStation készülékét az Amazon Cloud Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, Baidu Cloud és számos további felhőszolgáltatásokkal is szinkronizálhatja, így kialakíthatja a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőszolgáltatást. 

A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows, Mac és Linuxplatformokon keresztül a DS216 átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS216 könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.

leginkább kompatibilis megosztása

Élvezze a multimédiás könyvtár szolgáltatásait

A DS216 központi platformot biztosít a fényképek, zenék és videók rendszerezésére, biztonsági mentésére és megosztására. Az áramvonalas, letisztult interfésszel rendelkező Synology csomagok (a Photo Station, az Audio Station és a Video Station) lehetővé teszik a problémamentesen működő szórakoztató központ egyszerű kiépítését. Mivel a DS216 minden adatot ment, gond nélkül élvezheti a testre szabható tartalomelrendezések nyújtotta előnyöket anélkül, hogy külön havidíjat kellene fizetnie a tárhelyért. Mi több, digitális gyűjteményeinek megosztásához elég egy egyszerű hivatkozás.

Tartalom folyamatos közvetítése TV-re

A DS216 kiemelkedően kompatibilis más eszközökkel, lehetővé téve a digitális tartalmak kezelését és használatát a már meglévő eszközökkel, például számítógépekkel, televíziókkal, DLNA-eszközökkel és magnókkal. A Synology naprakész támogatást kínál a televíziós folyamatos közvetítéshez, beleértve a Samsung TV-t, a Roku lejátszókat, az Apple TV-t és a Google Chromecastot, lehetővé téve a DS216 eszközön tárolt digitális tartalmak folyamatos és problémamentes közvetítését a széles képernyőjű televízióra. 

Maradjon mobilis az alkalmazásaink használatával

A Synology által kifejlesztett sokoldalú mobilalkalmazások (DS note, DS audio, DS video, DS photo, DS cloud, DS file, DS get és DS cam) lehetővé teszik, hogy okostelefonokon és tableteken kezelje a DS216 eszközön tárolt tartalmakat. A QuickConnect használatával tovább egyszerűsítheti a hálózatkezelési folyamatot, mivel nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra. A Synology mobilalkalmazásaival bárhová magával viheti a multimédiás gyűjteményét és a munkájához tartozó fájlokat. 

Mobilní aplikace

Környezetbarát NAS kiszolgáló

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS216 fogyasztása mindössze 7.2 W HDD-hibernálás alatt és 15.48W hozzáférési üzemmódban. A különlegesen tervezett ventilátor szüntelenül, intelligens levegőkeringetéssel hűti a rendszert, a zajcsillapító kialakítás pedig az asztali számítógépekénél csendesebb működést biztosít. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 16 TB
Lemezek kapacitása (összesen) 0 TB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés)

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,3 GHz
Olvasási sebesség 111 MB/s
Írási sebesség 111 MB/s
Processzor Intel Dual Core

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 1 ×
USB 2.0 1 ×

Fogyasztás

Általános fogyasztás 15,48 W

Méret és tömeg

Mélység 233,2 mm
Magasság 165 mm
Szélesség 108 mm
Tömeg 1,3 kg
Kód:  FN143d5
Termékszám:  DS216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20