Oldal frissítése

Synology DiskStation DS1515

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Synology DiskStation DS1515

Négymagos processzorának, hardveres titkosítómotorjának és lebegőpontos egységének köszönhetően a DS1515 komoly teljesítménnyel bíró, bővíthető, ötrekeszes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő átviteli sebességre képes. A feladatátvételi és Link Aggregation támogatással rendelkező, beépített négy Gigabit LAN port, valamint a High Availability és az SSD olvasás/írás gyorsítótár támogatás révén a DS1515 megbízható tárolási megoldással szolgál növekvő igényeihez igazodva, költséghatékony módon.

Kiemelt jellemzők

  • Nagy teljesítményű négymagos processzor
  • Hardveres titkosítás
  • Saját operációs rendszer
  • Kapacitás akár 40 TB
  • Bővíthető akár 10 lemezmeghajtóval

Négymagos CPU a magas teljesítmény érdekében

A négymagos CPU-val és 2 GB DDR3 RAM memóriával szerelt DS1515 kimagasló teljesítménnyel szolgál, így olvasási sebessége meghaladja a 403,77 MB/mp értéket, írási sebessége pedig 421,85 MB/mp feletti engedélyezett Link Aggregation technológiával. Az erőteljes hardvernek köszönhetően a DS1515 képes jelentős mennyiségű adatfeldolgozási kérelemnek eleget tenni, miközben egyenletesen magas adatfeldolgozást biztosít minden csatlakoztatott kliens felé.

Díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology DiskStation Manager természetesen támogatja a magyar nyelvet.

Négy LAN port

A beépített négy Ethernet port támogatja feladatvételt és a Link Aggregation technológiát, előbbinek köszönhetően pedig biztosítható a folyamatos rendelkezésre állás még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A DS1515 USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. 

Optimalizált tárhely kezelés

A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda.

Egyszerű telepítés és karbantartás

 A gyorscserélhető kialakítás megkönnyíti és kockázatmentessé teszi a merevlemezek cseréjét. A merevlemeztálca-zár nagyobb biztonságot nyújt a merevlemezek jogosulatlan vagy véletlenszerű eltávolítása ellen. A passzív hűtőrendszer gondoskodik a megfelelő működésről, még akkor is, ha a ventillátorok esetleg meghibásodnak. 

 

Paraméterek

Tárhely

Fiókok száma 5 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, iTunes server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,4 GHz
Olvasási sebesség 403,77 MB/s
Írási sebesség 421,85 MB/s
Processzor Alpine AL-314

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

eSATA 2 ×
LAN 4 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 18,2 W
Általános fogyasztás 32,3 W

Méret és tömeg

Mélység 233 mm
Magasság 157 mm
Szélesség 248 mm
Tömeg 4,15 kg
Kód:  FN151n14
Termékszám:  DS1515
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15