Oldal frissítése

Synology BST150-4T

3,7 3 értékelés
102 790 Ft

Synology BST150-4T

Synology BeeStation BST150-4T

Synology BeeStation BST150-4T – legyen saját felhője

Egyszerűen tárolja az összes adatot egy helyen, és bármikor, bárhol elérheti azokat. Használhatja a Synology BeeStation BST150-4T otthoni felhőtárhelyet fényképek, munkahelyi vagy tanulmányi anyagok vagy médiafájlok tárolására. A megoldás nagy előnye, hogy különböző felhasználóktól származó több eszközről is szinkronizálhatja adatait. Ezzel az otthoni tárolóval nagyon egyszerű dolgozni, így mindenki használhatja – nem csak a tapasztalt felhasználók, hanem a gyerekek vagy az idősebb családtagok is. A Synology BeeStation BST150-4T segítségével mindig kéznél lesz minden fájlod, amikor szükséged van rájuk.

Rendkívül könnyen beállítható és használható

A Synology BeeStation BST150-4T beépített 4 TB-os merevlemezzel és számos előre beállított funkcióval rendelkezik, így képes az összes felhőtárhelyet helyettesíteni. Ráadásul ennek az otthoni tárolónak nincs további havi díja. És most a fő. Az adatok 100%-a a Te tulajdonod, és teljes mértékben Te rendelkezel felettük, és nem kell feláldoznod az adatvédelmet. Szkenneld be a QR-kódot, csatlakoztasd a táp- és Ethernet-kábelt, és nyomd meg a megerősítő gombot - ennyi a teendőd a dobozból kivéve. Ezután elkezdheted a fájlok vagy fényképek átvitelét az új személyes felhődbe.

Synology BeeStation BST150-4T

Kinek való a Synology BeeStation BST150-4T?

A BeeStation a megfelelő megoldás mindazok számára, akiknek fontos a rendkívül egyszerű telepítés és használat. A Synology DiskStation fejlett NAS-tárolóhoz képest, amely a haladó felhasználók számára számos lehetőséget kínál, csak a magánfelhasználókat célozza meg, akik különösebb költség nélkül szeretnének biztonsági mentést készíteni és hozzáférni az adataikhoz. A Synology DiskStationhöz képest a távoli hozzáférést nem kell magadnak beállítanod. Automatikusan aktiválódik, és a Synology BeeStation BST150-4T az otthoni hálózaton kívül is elérhető minden további beállítás nélkül.

Synology BeeStation BST150-4T
Synology BeeStation BST150-4TSynology BeeStation BST150-4T

Speciális fotókezelési funkciók

A mobiltelefonodról közvetlenül a Synology BeeStation BST150-4T felhőalapú tárhelyre mentheted a fényképeket, így nem csak helyet szabadíthatsz fel a telefonodon, de az emlékeid is kéznél lesznek. A fényképek között mesterséges intelligencia és kulcsszavas keresési funkció is található. A beépített NPU (Neural Processing Unit) által felgyorsított mesterséges intelligencia minden eddiginél könnyebbé teszi a keresett emberek, háziállatok vagy egyéb dolgok megtalálását. Mindez többszörösére növeli a feldolgozási sebességet, így más alkalmazásokban sincs késedelem. Térképet vagy idővonalat is felfedezhetsz, és újra felfedezheted a fényképeket vagy videókat azokról a helyekről, ahol már jártál. Ezek a funkciók megkönnyítik a fényképek rendszerezését. A megosztás is nagyon egyszerű, egyetlen linkkel.

Synology BeeStation BST150-4T

A Synology BeeStation BST150-4T segítségével biztonságos hivatkozásokon keresztül oszthat meg fájlokat

Több mint 100 különböző fájlformátumot tekinthető meg közvetlenül a böngészőből, beleértve a képeket (még a RAW formátumúakat is), videókat, Microsoft Office dokumentumokat, tömörített, szöveges és kódfájlokat. Rendszerezd őket mappákkal, virtuális címkékkel és csillagokkal, és keress bennük kulcsszavak, fájltípusok és egyéb paraméterek alapján. A BeeStationben elhelyezett fájljaid és mappáid könnyen elérhetők és megoszthatók, bárhol is tartózkodsz. Lehetőséged van jelszavas védelem vagy lejárati dátum hozzáadására is a megosztott hivatkozásokhoz, így könnyen korlátozhatod, hogy ki nyithatja meg őket.
Synology BeeStation BST150-4T

Ossza meg a felhőtárhelyet barátaival

A fájlokat bármilyen webböngészőből, telefonról vagy tabletről, valamint Windowson közvetlenül a File Explorerből vagy macOS-en a Finderből töltheted fel, rendszerezheted és szerkesztheted. Ráadásul, mivel a Google-fiókodat, az Apple ID-t vagy a Synology-fiókodat használhatod a bejelentkezéshez, nem kell további bejelentkezési adatokat megjegyezned. Küldj egy linket meghívóval bármelyik családtagnak, és adj nekik saját felhőterületet, mindenki mástól teljesen elkülönítve.

Synology BeeStation BST150-4T

A Synology BeeStation BST150-4T otthoni felhőtároló főbb jellemzői

  • Fájlok és fényképek mentése, szinkronizálása és megosztása minimális beállítással
  • Szkenneld be a QR-kódot, és máris kezdheted - nincs szükség haladó ismeretekre
  • 100%-os adattulajdonjog - védi a magánéletedet
  • Nincsenek további díjak vagy előfizetések
  • Fájlok tárolása, elérése és megosztása webböngészőn, számítógépen vagy mobileszközön keresztül
  • Biztonsági mentés és keresés a telefonon lévő fényképekről AI segítségével
  • Az összes felhőtárhelyet helyettesíti
  • Oszd meg a tárhelyet a családdal és a barátokkal, így mindenkinek megvan a saját személyes tárhelye
  • Kapacitás 4 TB
  • Biztonsági mentés Synology C2 Storage-ra vagy külső meghajtókra beállítható az adatok védelmére

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tárhely

Maximum kapacitás 4 TB
HDD maximális kapacitása 4 TB
Lemezek kapacitása (összesen) 4 TB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 1 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 1 ×

Támogatott lemezek

Kompatibilis lemez típusa 3,5" SATA HDD

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS)

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 1 GB (1 024 MB)
Memória típusa DDR4
Processzor Realtek RTD1619B

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 1 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 1,65 W
Általános fogyasztás 7,85 W

Méret és tömeg

Mélység 196,3 mm
Magasság 148 mm
Szélesség 62,6 mm
Tömeg 0,82 kg

Csomag tartalma

Csomag tartalma 1 x Tápkábel, RJ-45 hálózati kábel × 1

Garancia

Kiterjesztett garancia 3 év garancia cégeknek is
Kód:  SNLG24014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BST150-4T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10