Oldal frissítése

SYNCO Vlogger Kit 2

3,4 8 értékelés

SYNCO Vlogger Kit 2


SYNCO Vlogger Kit 2 szett

A SYNCO Vlogger Kit egy teljes szett a vloggerek számára. Található benne egy Synco M1 mikrofon tartóval, egy rugós mobiltelefon tartó 55-80 cm-es készülékekhez 1,4"-es menettel, egy mini világítás, mobiltelefon tartó, mini állvány 360°-ban forgó gömb fejjel, szélvédő, hordtáska és az összes szükséges kábel.



Synco M1S

Synco M1S mikrofon

A Synco M1S kondenzátor mikrofon kardioid karakterisztikájú, 100 Hz – 20 kHz frekvenciatartományban dolgozik. A Plug & Play funkcióval könnyedén csatlakoztathatod a mikrofont és nincsen szükség további illesztőprogramok telepítésére. A mikrofon kimenete 3,5 mm-es jack TRRS csatlakozó, 21 mm-es átmérő és 72 mm-es hosszúság jellemzi. Alacsony, 35 grammos tömeggel büszkélkedhet.


Synco M1S

Synco mini világítás

A világítás 49 LED izzóból áll. A Synco világítás színhőmérséklete 5 000 – 6 000 K tartományban szabályozható. Két AA elem táplálja. A Synco világítás fényerejének értéke elérheti a 800 lument is, a fénysugár 60°-os. 65 × 65 × 30 mm-es és 65 grammos.


Synco M1S mikrofon ellenálló házzal

A Synco M1S mikrofon ellenáll a rezgéseknek, ideális mobiltelefonokkal és kisebb kamerákkal történő felhasználásra. A csomag tartalmazza a TRS és TRRS kábeleket is a rugós tartó és a szélvédő mellett.



Minőségi hang a kiváló eredményekért

A Synco M1 mikrofon beépített kondenzátorral gondoskodik a finom jelfeldolgozásról. A kardioid karakterisztikájú mikrofon megbízhatóan érzékeli a célpontot, kiváló hangzást nyújt minden helyzetben.



Mini fény kültéri felvételekhez

A Synco M1 mini LED világítás könnyedén  vezérelhető egy gombbal a fényhatás ki-/bekapcsolásához. 5000 K színhőmérséklete hasonlít a nappali fényhez, természetes, puha és szemkímélő.



Synco M1S

A SYNCO Vlogger Kit 2 szett legfőbb jellemzői

  • A SYNCO Vlogger Kit 2 szett tartalmazza a mikrofont, a tartót, a világítást, az állványt és az összes szükséges kábelt
  • A mikrofon kardioid
  • Ellenáll a rezgéseknek
  • A Plug & Play funkcióval könnyen csatlakoztatható
  • A világítás összesen 49 LED-et használ
  • Két AA elemmel működik

Paraméterek

Méret

Szélesség 21,5 mm
Magasság 21,5 mm
Mélység 72 mm

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Kardioid
Mikrofon típusa Telefonhoz
Min. frekvencia 100 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység -3 dB

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack

Tulajdonságok

Csomag része Állvány

Tömeg

Tömeg 36 g
Kód:  SYNCb21
Termékszám:  SY- kit2- Vlog

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05