Oldal frissítése

SYNCO MA30

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SYNCO MA30


A SYNCO MA30 asztali mikrofon állvány

Bemutatjuk a SYNCO MA30 professzionális asztali mikrofon állványt, amellyel mikrofonokat rögzíthetünk az asztallapra. Ha mikrofont akarsz használni, és közben szabadon akarod hagyni a kezed, nagyszerű választás a számodra. A SYNCO MA30 elsősorban hangstúdiókban hasznos, de a podcastok készítői is örülni fognak neki.




SYNCO MA30

A mozgatható SYNCO MA30 mikrofontartó

A SYNCO MA30 mikrofontartó 150°-ban dönthető karral rendelkezik, egyidejűleg akár 360°-ban elforgatható. A felső kar hossza 36,5 cm, az alsó karé pedig 40 cm. Ez lehetővé teszi a mikrofon megfelelő szögének és magasságának beállítását.


Tartó a legtöbb mikrofonhoz

A SYNCO MA30 mikrofontartóba a legtöbb szabványos méretű mikrofont rögzítheted 4 kilogrammos tömegig. A mikrofontartó 5,8"-os menetes adapterrel van felszerelve. A mikrofon szilárdan rögzül és védve lesz a véletlen leejtés ellen. A konzol segít kiküszöbölni a nem kívánt rezgéseket és ütéseket.



A SYNCO MA30 mikrofontartó szilárdan rögzíthető az asztallapra

A SYNCO MA30 mikrofontartót C-alakú fogóval rögzíthető az asztalhoz. 5 cm vastag asztallapokra szerelhető. A tartó párnázással van ellátva, hogy megakadályozza az asztal sérülését. Teljes tömege 1,212 kg.




SYNCO MA30

A SYNCO MA30 mikrofontartó legfontosabb jellemzői

  • A SYNCO MA30 mikrofontartó az egyszerű beállításhoz rugóval van felszerelve
  • Saját tengelye körül dönthető és forgatható
  • A mikrofontartó a legtöbb mikrofonnal működik
  • Segít kiküszöbölni a nem kívánt rezgéseket és ütéseket
  • A SYNCO mikrofontartó akár 5 cm vastag asztallapra is rögzíthető
Kód:  SYNCc10
Termékszám:  SY-MA30-BK-EN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10