Oldal frissítése

SYNCO M1P

3,0 4 értékelés

SYNCO M1P


SYNCO M1P szett

A SYNCO M1P egy teljes szett a streamerek, vloggerek és youtuberek számára. Található benne egy Synco M1 mikrofon tartóval, egy rugós mobiltelefon tartó, egy mini állvány 360°-ban forgó gömb fejjel, szélvédő, hordtáska és az összes szükséges kábel.



Synco M1

Synco M1 mikrofon

A Synco M1S kondenzátor mikrofon kardioid karakterisztikájú, 35 Hz – 18 kHz frekvenciatartományban dolgozik. A Plug & Play funkcióval könnyedén csatlakoztathatod a mikrofont és nincsen szükség további illesztőprogramok telepítésére. A mikrofon kimenete 3,5 mm-es jack TRS/TRRS csatlakozó, 22 mm-es átmérő és 81 mm-es hosszúság jellemzi. Alacsony, 26 grammos tömeggel büszkélkedhet.


Synco M1

Szélvédelem

A Synco M1 mikrofont professzionális formatervezés jellemzi. Kiválóan nyeli el az ütéseket és csökkenti a zajt. Alkalmas a kültéri felvételek készítéséhez is. A szélvédővel együtt jelentős mértékben fokozza a zajcsökkentés mértékét.


Felvétel kiegészítők

A SYNCO M1P készlete magában foglalja a 360°-ban forgó állványt gömb fejjel illetve a 5,5 - 9 cm-es mobiltelefonokhoz alkalmas tartót is.



Univerzális, M1 kompatibilis mikrofon

A Synco M1 mikrofon kommunikál a DSLR kamerákkal, fényképezőgépekkel, hangrögzítő készülékekkel, az iOS és Android mobiltelefonokkal, tabletekkel és laptopokkal.



Használj mikrofontartót

A Synco M1 mikrofontartó a professzionális termékek közé tartozik. Puha gumiból készült, így a mikrofon használata közben csökkenti a zajt. A tartót használhatod a mikrofon szigeteléséhez a padló okozta fizikai rezgésekkel szemben.



Synco M1

A SYNCO M1P szett főbb jellemzői

  • A SYNCO M1P szett tartalmazza a mikrofont, a tartót, a mobiltelefon tartót, a mini állványt, szélvédőt, táskát és a szükséges kábeleket
  • A mikrofon kardioid
  • Ellenáll a rezgéseknek és az ütéseknek
  • A Plug & Play funkcióval könnyen csatlakoztató
  • Széles kompatibilitással büszkélkedhet

Paraméterek

Méret

Szélesség 22 mm
Magasság 22 mm
Mélység 81 mm

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Kardioid
Mikrofon típusa Telefonhoz, Állványhoz (menetes)
Min. frekvencia 35 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz
Impedancia 2 200 Ohm
Érzékenység -42 dB

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack

Tulajdonságok

Csomag része Rugós tartó, Állvány

Tömeg

Tömeg 26 g
Kód:  SYNCb22
Termékszám:  SY-M1P-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15