Oldal frissítése

Sylvanian Families Ház világítással "D" ajándékszett

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sylvanian Families Ház világítással "D" ajándékszett

Sylvanian falu állatkái gyönyörű házikókban élnek. A kivilágított, "D" kiegészítőkkel ellátott városi ház valóban gyönyörű. Kétszintes, kinyitható ajtóval ellátott terasza és a ház előtt játszásra alkalmas füves területe van. A felső szinten a szobaelosztás módosításával növelhető a helyiségek mérete. A ház bámulatos tulajdonsága, hogy sötétben a szobákban elhelyezett kapcsolókkal az egész ház kivilágítható. A különleges kiadás a ház mellett kiegészítőket is tartalmaz: 2 mókus figurát (anya és kishúg), íróasztalt székkel, konyhasarkot, étkezőasztalt négy székkel, tűzhelyet serpenyővel.

A Sylvanian Families - városi ház "D" kiegészítőkkel játékszett főbb tulajdonságai

  • Sylvanian Families házikó gyerekeknek
  • Két emeletes ház terasszal, ragyogó fényekkel és bónusz kiegészítőkkel
  • A korlátok és lépcsők többféleképp áthelyezhetők
  • "D" kiegészítők: állatfigurák, asztal székkel, zongora és zongoraszék, konyhasarok, étkező asztal székekkel, tűzhely serpenyővel
  • Gyönyörű, nosztalgikus hangulatú kialakítás
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyerekek szociális készségeit, támogatják az egészséges játékot, fejlesztik a gondolkodást és az érzelmeket
  • 3 éven felüli gyerekeknek alkalmas
  • A 2 AA elem nem része a csomagnak

Sylvanian Families játékok

Az 1985 óta gyártott gyűjtemény játékai világszerte a gyerekek kedvencei. Valamennyi játék a természet, a család és a szeretet alapkoncepciójára épül. Sylvanian faluban minden állat a természet közelségében él. Gyermeke különböző történeteket találhat ki, ezzel is fejlesztve képzelőerejét, gondolkodását és szociális készségeit. A faluban házak, boltok, bútorok, kiegészítők és állatok találhatók - minden a legapróbb részletekig átgondolva és elkészítve. Az "evergreen" játékok ugyanolyan lehetőségeket biztosítanak a kislányoknak, akárcsak a babázás. Ezen felül az egészséges játékot is támogatják.

Méretek:
80 × 35 × 20 cm

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 35 cm

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Kód:  HRAjd0620
Termékszám:  8711915027465
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10