Oldal frissítése

Sylvanian Families Fürdőszoba szett

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sylvanian Families Fürdőszoba szett

Az Ön gyermeke is rendkívül játékos és kreatív? Akkor biztosan azonnal beleszeret majd a Sylvanian Families játékszettjébe! A Sylvanian Families fürdőszobai kiegészítők szettje teljes kikapcsolódást kínál. A fürdőszobában talál egy fürdőköntöst, hajpántot, fürdőkádat, mosdót, törölközőtartót törölközővel, papucsot, fürdőköpenyt, hajszárítót, ruháskosarat és egyéb tisztálkodási szereket. A Sylvanian Families játékszett elősegíti és fejleszti a gyermekek egészséges higiéniáról való gondolkodását és érzelmeit, amely 3 éves kortól ajánlott.

Miért válassza a Sylvanian Families játékszettet?

  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • Alkalmas a fiúknak és a lányoknak egyaránt

Specifikációk

  • Méretek: 21 × 11 × 17 cm
  • Anyaga: gumi, műanyag, textil

Sylvanian Families: a gyermek egészséges fejlődéséért

Sylvanian Families játékszett 3 éves kortól fejleszti a gyermekek szociális készségeit. A játék során nincsenek szabályok, így a gyermek a saját fantáziájára és képzeletére hagyatkozva teremti meg a saját világát, ami hozzájárul az egészséges fejlődéshez.  

A csomag tartalma

A csomag tartalmaz néhány papír matricát, amit mindenhova fel lehet ragasztani (pl. szappan, WC papír, stb). A kád kellően hosszú (10 cm), így a pancsolás szerelmesei kiélvezhetik az adottságait! A fürdőkádhoz jár még egy hokedli és egy tusfürdő is. A WC fedéllel rendelkezik, amelynek frottír, csipkézett szélű anyagból készült a borítása. Emellett WC kefével és toalettpapír tartóval is ellátták. A csomag tartalma 2 mosdókagyló. A fürdőszoba szekrény nyitható ajtóval érkezik, és tárhellyel, amelyben a tükrös polc alkalmas a fogkefe és a fogmosópohár tárolására. A törölközőt igazi frottír anyagból készítették. A fürdőköntös és a hajpánt anyaga szövet. A dekoráció ragasztás kivitelezéséről útmutatót talál a csomag részeként. A szett nem tartalmaz karaktereket!

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 21 cm
Kód:  HRAif1549
Termékszám:  5054131050347
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20