Oldal frissítése

Swopi White

Swopi White

Swopi - Digitális környezetbarát névjegykártya

Ha még nincs digitális névjegykártyád, szerezz be egy Swopit. Ez egy környezetbarát megoldás a papír névjegykártyákhoz képest. Segítségével egyetlen érintéssel megoszthatod az összes kapcsolatodat és közösségi hálózatodat. A Swopi összekapcsol barátaiddal, gyors kapcsolatfelvételt kínál, és vonzó megjelenéssel rendelkezik. A működéséhez nincs szükség semmilyen más alkalmazásra a telefonon. A Swopi egy webböngészőn alapul, amely akkor nyílik meg, amikor a Swopit a mobiltelefon hátoldalára helyezed. A böngészőben automatikusan megnyílik a regisztráció, ahol létrehozhatod fiókodat, és tetszés szerint szerkesztheted azt. A Swopi kétoldalas 3M ragasztószalaggal rögzíthető a mobiltelefonra, amely megtartja a matricát. a helyén. Ha szükséges, a Swopi matricát bárhová áthelyezheted, és az továbbra is ragadni fog. A csomagban találsz egy Swopi-t, amely bármilyen felületre helyezhető eltávolítható matricával rendelkezik, valamint egyszerű utasításokat az aktiváláshoz.

A Swopi matrica - White legfontosabb jellemzői

  • A Swopi matrica a digitális névjegykártyád
  • Ez a papír névjegykártyák környezetbarát változata
  • A működéshez nincs szükség semmilyen más, a telefonra letöltött alkalmazásra
  • A Swopi egy webböngészőn alapul, amely akkor nyílik meg, amikor a Swopit a telefon hátuljára helyezed
  • Kapcsolatok és közösségi hálózatok megosztása egyetlen érintéssel
  • A swopi matrica kétoldalas ragasztószalaggal van rögzítve
  • Bármikor áthelyezheted máshová
  • A Swopi iOS és Android rendszerrel is kompatibilis
  • Az NFC technológia elvén működik

A Swopi NFC-vel működik 

A Swopi környezetbarát digitális névjegykártyával izgalmas élményben lesz részed. Használd a swop számlálót. Minden új kapcsolat számít.  Minél több csere jön létre, annál jobb emojikat kapsz. Korlátlan számú link áll rendelkezésre. Szerkesztheted és személyre szabhatod profilodat, megváltoztathatod a neved, megjelenésed és fényképeid. A Swopi matrica az érintésmentes NFC technológia alapján működik. A Swopi segítségével megoszthatod lejátszási listáidat, fájljaidat, whatsapp, viber és hasonló alkalmazásaidat barátaiddal. Korlátlan lehetőségeket kapsz. Bármi, ami URL-címmel rendelkezik, mostantól megosztható másokkal a Swopi segítségével. A másik személynek nincs szüksége applikációra vagy Swopira ahhoz, hogy megkapja az adataidat.

Mire való a Swopi matrica? 

A Swopi nem csak mobiltelefonon, hanem bárhol elhelyezhető, például laptopon, autóban, drónon, robogón, éttermi asztalon stb. A Swopi kompatibilis mind az iOS, mind az NFC-vel ellátott Android rendszerrel. A Swopi képes megosztani videóidat, cikkeidet, receptjeidet, diavetítéseidet, weboldaladat és így tovább. Telefontokok felett is működik. A Swopi működéséhez nincs szükség áramra, az áramot az őt betöltő eszközből nyeri. A Swopihoz mindössze Wi-Fi kapcsolatra vagy bekapcsoltadatforgalomra van szükség.

Méretek:  
3 cm

Hogyan működik a Swopi?

  • 1. helyezd a telefonodat a Swopira (az NFC-nek engedélyezve kell lennie).
  • 2. a regisztráció automatikusan megnyílik a böngészőben (hozd létre saját fiókodat, és azt tetszés szerint szerkesztheted)
  • 3. ragaszd fel, és kezdheted a megosztást

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Univerzális
Telefon modell Univerzális

Szín és motívum

Szín Fehér
Kód:  SWOPa6
Termékszám:  6172217180331

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20