Oldal frissítése

Swiza svájci bicska D03 PostAuto

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swiza svájci bicska D03 PostAuto

Hiteles svájci kés készült kiváló minőségű anyagok, amelyeket nem lehet kihagyni bármilyen munkát. A kés egy forradalmian új design, amely megkönnyíti bármilyen munkát. Ez az alak megkönnyíti a hozzáférést a műszerek. Része kések egy biztosíték, amely könnyen megnyomásával aktiválható Swiza logó a fogantyút. További előny, hogy a kés is tisztítható mosogatógépben. A kés jön egy luxus díszdobozban.

Legfontosabb jellemzők

  • Svájci minőség
  • Nagy fogás bármelyik kézzel
  • Soft-Touch megkönnyíti a munkáját
  • 11 funkció
  • különleges megjelenést

precíziós felszerelések

Berendezés, amely takarít meg minden helyzetben. A penge készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. További kések mindig készen áll a nyitó palackok és kannák. Azt is tetszik dörzsár és ütés. Van még két minőségi csavarhúzó. És az elektromos munka biztosan értékelni sztriptíz kábeleket. A hab a tortán a szakmai sommelier dugóhúzó tervezték.

Kód:  SPTms1456
Termékszám:  8594042440921

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05