Oldal frissítése

Swiza svájci bicska C04 Silva khaki

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swiza svájci bicska C04 Silva khaki

A Swedia C04 egy valódi svájci bicska páfránymotívummal és 11 funkcióval. Használata nagyon egyszerű, mert puha markolattal és ergonomikus fogantyúval rendelkezik. A penge praktikus kialakítású és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot biztosít. Az integrált biztosítékot, amelyet a gyártó logójának egyszerű megnyomásával lehet aktiválni, puha gumi védi. Ezenkívül a kés könnyű hozzáférést biztosít az összes eszközhöz. Ha megbízható termékeket keres a természetben való használathoz, az ezzel a márkanevel rendelkező termékek nem  kerülhetik el a figyelmét.

Alapvető jellemzői

  • Valódi svájci bicska
  • Jellemzők: zárható penge, integrált biztosíték, dugóhúzó, csipesz, ár, lyukasztó, csavarhúzó #1, csavarhúzó #3, keresztcsavarhúzó, sörnyitó, konzervnyitó, kábelcsupaszító 
  • Ergonomikus fogantyú puha markolattal
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél penge
  • integrált biztosíték puha gumi védővel
  • egyszerű hozzáférés az összes eszközhöz
 
 
Kód:  SPTms1589
Termékszám:  7640167733194

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05