Oldal frissítése

Swiza C03 - kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swiza C03 - kék

Autentikus Swiza C03 svájci bicska geometrikus vonalakkal, és 11 extra funkcióval, melyek használata bámulatosan egyszerű. Puha, kényelmesen fogható markolattal rendelkezik, pengéjének formája kiváló, és rendkívül minőségi rozsdamentes acélból készült. Hosszú élettartama garantált, biztonsági zárja pedig a gyártó logójának megnyomása után kelthető életre, melyet ppuha gumi véd. A zsebkés könnyű hozzáférést biztosít mindegyik különleges extrájához, így ha megbízható felszerelést keresel túráid során, akkor az ehhez hasonló, kiváló minőségű produktumok nem kerülhetik el a figyelmedet!

Alapvető jellemzői

  • Autentikus svájci bicska
  • Jellemzők: zárható penge, beépített biztonsági zár, dugóhúzó, csipesz,  1-es és 3-as számú csavarhúzó, sörnyitó, konzervnyitó
  • Ergonómikus fogantyú a kényelmes fogás érdekében
  • A penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Integrált biztonsági zár, melyet puha gumi véd
  • Könnyű hozzáférés az összes eszközhöz
 
Kód:  SPTms1584
Termékszám:  7640167733149

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15