Oldal frissítése

SWISSDENT Nano Whitening gyengéd édes menta 100 ml

4,5 222 értékelés
5 990 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 5 810 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 5 690 Ft/db

SWISSDENT Nano Whitening gyengéd édes menta 100 ml

A Swissdent Nano fogfehérítő krém lágy édes mentával nagyon kíméletes alacsony 24 RDA tartalma miatt. Kétféle enzim, a  papain és a bromelain, segít gyengéden eltávolítani a nemkívánatos lepedéket a fog felszínéről.  A bioaktív kalcium-peroxid hatékony tisztítja a fogzománcot, elhalványítja az elszíneződéseket. A krém Q10 koenzim és E-vitamin tartalma frissíti és újjáéleszti az ínyt. A krém nem tartalmaz SLS-t, ezért kevéssé habzik. Fluoridtartalom 1140 ppmF. Az RDA koptató értéke nagyon alacsony.
Alkalmazás:
Használd naponta 2-szer, reggel és este. A tisztítás után ne öblítsd ki.
Tömeg:
100 ml-es

Összetétel:
Aqua, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, szorbit, alumínium-hidroxid, CI77891, Mentha piperita olaj, betaint, nátrium-monofluor, Chondrus Crispus kivonat, cink-citrát, kalcium-peroxid, bromelain, laktóz, kalcium-karbonát, kalcium-hidroxid, nátrium-szacharin, metil, PVP , papáin, propilénglikol-dikaprilát / dikaprát, poliszorbát 80, ubikinon, tokoferil-acetát, Tocophersolan, limonén tartalmaz nátrium-Monofluorphosphat

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPZ0001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640126190020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05