Oldal frissítése

SWISSDENT Crystal 50 ml

4,7 26 értékelés
4 980 Ft

SWISSDENT Crystal 50 ml

A minőségi kozmetikumok svájci gyártója bemutatja a Swissdent Crystal Toothcream fogkrémet, amely tökéletes helyreállító kúra az érzékeny fogak és a fogíny számára. Egyedülálló összetételének köszönhetően világosítja és erősíti a fogzománcot. Hatékonyan távolítja el a lepedéket és a színes pigmenteket, biztosítva ezzel a ragyogó mosolyt, fogkő veszélye nélkül.
A fogkrémet este, lefekvés előtt javasolt alkalmazni. Ha még intenzívebb eredményt szeretnél, a fogmosást követően ne öblítsél, így egész éjszakán át dolgozik fogkrém. Bio-mimetikus ásványokat tartalmaz az anti-aging (öregedés ellen) érdekében. A fehér színező anyagoknak köszönhetően a fogak fényesebbek lesznek és fiatalabbnak tűnnek. Nem tartalmaz peroxidokat és más irritáló habosítószert, mint pl. SLS-t sem. A fogkrém abráziós értéke RDA 14, ami szignifikáns különbség, összehasonlítva a hagyományos, érzékeny fogakra javasolt fogkrémekkel, amelyeknél ez az érték 24-70 RDA. Bízz a szakemberekben és a jutalmad egészséges és fényes megjelenés lesz! 
Alkalmazás:

Fogkefével, körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a fogakat. Ahhoz, hogy fehérítő hatása még inkább érvényesüljön, éjszakára ne öblítsd ki.  
Űrtartalom:
50 ml

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSPZ0003a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640126190686
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10