Oldal frissítése

Swiss Legend 21848P-BB-01-RBS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swiss Legend 21848P-BB-01-RBS

Exkluzív férfi karóra Swiss Legend 21848P-BB-01-RBS progresszív amerikai márka, amely ihlette a svájci minőség és hozzáférés. Hodinky v sobě snoubí mimořádně originální design i praktickou všestrannost. Első pillantásra, mi szállítjuk elegáns kerek rozsdamentes acél kétszínű, világos arab számok és piros szilikon szíjjal.

Nézze idő mellett tájékoztatnak a dátumot. Kezek mögött egy kemény ásványi üveg zafír bevonattal, így telefonos ragyogóan ellenáll még nehezebb ütésekkel szemben. Az óra meghajtásáról egy svájci Quartz mozgás. Jellemzőjük vízálló 10 ATM, így velük nyugodtan zuhanyozni, úszni és búvárkodni körülbelül 10 méter. Órák Svájci Legend Neptune gyűjteményéből valók a bátor férfiak, akik szeretnék, hogy eltérjenek a tömegből.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO3721
Termékszám:  722631297863

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05