Oldal frissítése

Swatch SVCK4032G

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Swatch SVCK4032G

Swatch SVCK4032G divatos női karóra tiszta analóg dial egy arany kivitelben. Alkalmas mindennapi viselet, valamint egy fontos üzleti találkozó, vagy egy esti baráti. Órák az összes funkciót, és az akkumulátort.Az eset műanyagból készült, és egy aranyórát tárcsával, ami jól illeszkedik az arany öv. Ezek az órák a tökéletes minőségű, luxus kivitelezésű és a megbízhatóság! 
Az óra vízálló, így használhatja korlátozás nélkül a nyáron a víz, a vízi sportok, a medencében, vagy hogy azokat biztonságosan navigálni a szabadban eső. Szép csomagolás karóra ideális, mint egy nagy ajándék, hogy a megbízhatóság és a funkcionalitás örömet minden címzettnek. Adj egy eredeti órát stílusosan!
Műszaki adatok:
típus:
analóg
Jellemzők:
Basic, dátum, kronográf
vízálló:
30 m
Ház anyaga:
Plast
Anyaga Szíj:
fém
Dial Szín:
arany
Üveg típusa:
ásványi
áramellátás:
akkumulátor
méretek:
42 x 50 x 12 mm
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO2515
Termékszám:  SVCK4032G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20