Oldal frissítése

SWAROVSKI ELEMENTS Swarovski kristályokkal díszített fehér ékszerek (925/1000; 32,6 g)

4,9 9 értékelés
60 490 Ft

SWAROVSKI ELEMENTS Swarovski kristályokkal díszített fehér ékszerek (925/1000; 32,6 g)

A ragyogó, letisztult kristályokkal ékesített Swarovski Elements ajándékszett nyakláncból és fülbevalókból áll. A stílusos ékszereket bármilyen életkorú hölgyek viselhetik, akár napi rendszerességgel.

A 925/1000 finomságú ezüstből készült ékszereket ródium-bevonat védi a korrózióval és más igénybevételekkel szemben. A ródium még az aranynál és ezüstnél is értékesebb nemesfém, gyakran találkozhatunk vele ékszerek bevonataként, hiszen egyrészt emeli azok fényét, másrészt védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben. Ráadásul sem sötétedni, sem sárgulni nem engedi a vele bevont ékszert, amely így sokáig megőrzi eredeti csillogását.

Az egyszerű kialakítású, káprázatosan csillogó kristályékszerek minden ruhához jól illenek és szinte bármilyen alkalomra felvehetők. A mesterien csiszolt, aprólékosan kidolgozott, ragyogó Swarovski Elements kristályokra méltán lehet büszke a viselőjük. Lepje meg magát ezzel a csodálatos divat-kiegészítővel, amely nagyszerűen ki fogja emelni az egyéniségét!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Ékszer típus

Ékszer típusa Fülbevaló, Nyaklánc, Ajándékszett

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 45 cm (450 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 32,60 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Patentos
Kód:  SP3388
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962392098

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15