Oldal frissítése

SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR

SUUNTO AMBIT3 Peak Sapphire Blue HR

A Suunto Ambit3 Peak Blue HR órákat az aktív sokoldalú sporttevékenységet végző sportolók fogják értékelni, de azok is, akik iPhone vagy iPod berendezéseket használnak. Miután megtörténik a párosítás a Bluetooth intelligens protokoll az órán jeleníti meg a mobiltelefon információit (SMS, nem fogadott hívások). Az Ambit3 Peak modell, ha az outdoor funkciókat mint a navigáció, a magasságmérő FusedAltiTM funkcióval, az időjárás előrejelző funkció, a barométer, a 3D iránytű, stb. a felfedezőknek van szánva a legnehezebb terepek legyőzéséhez. A Sapphire variáns, exkluzív  kiszerelésben elegáns dizájnal, csiszolt acél funkciógyűrűvel és zafír kristály óraüveggel van felszerelve. 

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű kivitel, funkciókban gazdag
  • Kiváló mechanikus kivitelezés
  • Zafír kristály üveg és kényelmes szilikon szíj
  • A fitness karkötő funkcionalitása tevékenységének ellenőrzésére, 24 órában, 7 nap egy héten
  • Vidám megjelenés kék színben
  • A csomag része a mellkas öv

Beépített GPS modul

Közvetlenül az órába van beépítve a GPS-vevő, amely információkat ad a sebességről, a távolságról és az útvonalról. A szívritmusmérő azt jelzi, hogy az ideális terhelési zónában edz-e. A magasságmérő alapja a GPS. Az óra akkumulátorának üzemideje akár 30 nap a GPS használata nélkül, de 50 órán át üzemképes akkor is, ha 60 másodperces időközönként ellenőrzi a GPS a helyzetet. A gyártó a vízállóságot 10 ATM értékben adta meg.

Funkciók több sporthoz

Felhasználóbarát a kijelző háttérvilágítása a választható módokkal és többnyelvű a felhasználói felület. A készülék olyan funkciókat kínál, amelyek a futás, kerékpározás, úszás és multisport edzés alatt szükségesek. A 3D iránytűn beállítható a mágneses elhajlás értéke, így biztosan segít, ha nem tudja, merre menjen.

Elemzés Movescount

Az adatok az órából átvihetők a számítógépre a Movescount applikációba, ahol naplót vezethet. Az óra akkumulátorának töltése is az USB-kábelen keresztül történik. Előny az is, hogy a Suunto több mint 1000 ingyenes alkalmazást kínál az edzéshez és kültéri használatra, ami növeli az óra felhasználásának lehetőségeit!

A csomagolás tartalma:
Karóra
Hálózati és kommunikációs kábelek
Kényelmes Smart HR mellkasi öv 

 

Paraméterek

Kód:  KHO8565
Termékszám:  SS022305000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10