Oldal frissítése

Suunto AMBIT3 függőleges kék

5 1 értékelés

Suunto AMBIT3 függőleges kék

High-end órák Suunto Függőleges Ambit3 célja az aktív sportolóknak, akik igénylik a pontos nyomon követését a magassági profilt. Ők vannak adaptálva különböző sportok, mint a futás, kerékpározás, hegymászás és minden szabadtéri tevékenységhez. Nabízejí špičkové funkce a navíc možnost sledování celkového počtu nastoupaných či sestoupaných metrů.Természetesen vannak még navigáció, barométer, iránytű és 3D modellek egy újonnan Függőleges rezgő hívásjelző, drámaian növeli az óráját.  

legfontosabb jellemzői

  • Peak szívritmus monitor számos funkciót
  • precíziós feldolgozás
  • Ásványi üveg és kényelmes szilikon szíj
  • háttérvilágítás
  • GPS, tervezés, képzés és ellenőrzés a regenerálódási idő
  • rezgő hívásjelzés
  • Navigálás letölthető a PC
  • Vízálló, 100 m
  • Az akkumulátor élettartama akár 100 óra

Beépített GPS modul

Beépített GPS-vevő ad tájékoztatást a sebesség, a távolság és útvonal. Az óra az akkumulátor élettartama akár 14 napig a GPS használata, 100 óra 60 másodperces időközönként, amíg a GPS. A gyártó kijelenti, vízálló akár 10 ATM. 

Funkció több sport

Felhasználóbarát kijelző háttérvilágítás választható módok és többnyelvű felhasználói felület. A készülék funkciókat kínál, amelyek szükségesek a futás, kerékpározás, úszás és multisport képzés. 3D iránytű elhajlási beállításokat, hogy segítsen abban az esetben, ha nem tudja, hová megy. Ambit3 függőleges Emellett azt is előírja, ellenőrző tevékenységek teljesebb becslést a teljes időt a regenerálódásra.

szép megjelenés

Bludgeoning Ez a készülék kiemelkedik nagyszerű tervezés és pontos feldolgozást. A test anyaga poliamid üvegszállal, amely kiegészíti a kényelmes szilikon szíj. Luneta együtt a gombok rozsdamentes acél és ásványi üveg egy tökéletes védelmet a teljes kijelző.  

Elemzés Movescount

Az adatok átvihetők a számítógépre Movescount, vezetőképzés naplót. Később a töltési USB-kábelen keresztül. Ennek előnye, hogy a Suunto kínál több mint 1000 ingyenes alkalmazásokat az edzés és kültéri használatra, ami növeli a felhasználásának lehetőségeit az órát!

Paraméterek

Kód:  KHO8609
Termékszám:  SS021969000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10