Oldal frissítése

SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO 9 Peak Granite Blue Titanium


Suunto 9 Peak - a tökéletes élmény érdekében tervezett óra

A Suunto 9 Peak okosórát a legjobb sportélmények és egyedülálló kalandok jegyében tervezték, amelyekre mindig emlékezni fogsz. Ez a gyönyörű óra a finn Suunto márka történetének eddig legvékonyabb, legkisebb és legellenállóbb modellje. Számíthatsz nemcsak a páratlan feldolgozására és az exkluzív éjszakai dizájnjára, hanem az akár 170 órás üzemidejére Tour módban illetve a Suunto 9 Peak óra több mint 80 sporttevékenységére, a GPS-re, barométerre, pulzusmérésre és véroxigéntelítettség(SpO2)mérésreközvetlenül a csuklóról.



Funkciók, amelyek a következő szintre emelik az edzést

A Suunto 9 Peak szó szerint dúskál a kiváló funkciókban és az innovációkban. Fedezd fel a legjobb helyeket a futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, síeléshez és még több tevékenységhez a Suunto hőtérképének segítségével. Neked csak annyi a dolgod, hogy megtervezed az útvonalat, elmented azt az órán és elindulsz az új kalandokra. A virtuális ellenfél funkció lehetővé teszi a teljesítményed összehasonlítását egy virtuális riválissal – ezáltal egyszerűen kaphatsz pontos képet afittségedrőlilletveinformációkat a fejlesztendő területekről. A magaslatokban nagyra értékelheted majd a véroxigéntelítettség (SpO2) mérését.

Soha nem tévedsz el a Suunto 9 Peak órával

Az új Red Bull X-Alps SuuntoPlus funkció hasznos eszköz a vertikális sebesség méréséhez, amelyet különösen a hegymászók illetve a repülés közössége (sárkányrepülők stb.) fogadhatnak nagy örömmel. A Suunto 9 Peak óra részletes navigációs figyelmeztetéseivel soha nem felejtesz el bekanyarodni. A Komoot használatával könnyedén megtervezheted az útvonalat, beleértve az érdekességeket is (POIs) a telefonodon vagy a számítógépen majd pedig feltöltheted azt a Suunto 9 Peak órára. Azelérhetőfrissítéseketvezeték nélkül telepítheted a Suunto alkalmazáson keresztül.



A Suunto 9 Peaks órát úgy terveztük, hogy minden kézhez illeszkedjen

A Suunto mérnökei igyekeztek a lehető legvékonyabb formatervezést alkalmazni a Suunto 9 Peak óra esetében, hogy az szorosan Illeszkedjen a kabát ujja alatt és ne akadjon bele szükségtelenül például a hátizsákodba, amikor felveszed azt. A szilikon szíjat a szabadtéri környezet inspirálta és továbbfejlesztett fém kapocs zárja, amely könnyen használhatsz és stabilan a helyén tartja a szíjat. Precíz formatervezésének és stílusos megjelenésének hála a Suunto 9 Peak óra alkalmasbármilyenöltözékhez,minden időjárásesetén, maximális kényelmet nyújt éjjel és nappal.

A Suunto 9 Peaks rendkívül vékony és ellenálló

A Suunto 9 Peak sportóra tokja rozsdamentes acélból készült. A kerek mátrix kijelzőt igazán ellenálló zafír kristály védi. 100 méter mélységig (10 ATM) vízálló. Továbbá a Suunto 9 Peak órákat a legextrémebb körülmények között tesztelték, így biztos lehetsz benne, hogy szinte mindent túlélnek. A Suunto 9 Peak okosóra maximális felhasználás esetén a legprecízebb GPS-szel 25 óráig üzemképes, Tour üzemmódban egyetlen töltéssel akár 170 óráig is bírja - pontosan ezért ideális társamegpróbáltatástjelentő szabadtéri sportoláshoz és kalandokhoz.



Több mint 80 sportmód

Legyen szó akár sporttevékenységről vagy fizikai aktivitásról, a Suunto 9 Peak óra mindig tökéletes áttekintést nyújt - képes több mint 80 sport megfigyelésére. Megtekintheted a teljesítményedet, a napi tevékenységet vagy alvásodat az Android és iOS rendszerekre elérhető Suunto mobilalkalmazásban. Az alkalmazáson keresztül könnyedén megoszthatod a legjobb eredményeidet vagy kapcsolatba léphetsz a Suunto közösség többi tagjával. Az óra emellett rendelkezik egyúj számlappal is, amely megjeleníti a heti összesítő egyenleget. A Suunto 9 Peak emellett értesít a bejövő hívásokról, üzenetekről és az alkalmazások értesítéseiről is.

A Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium okosóra legfontosabb jellemzői

  • A Suunto márka történetének legvékonyabb, legkisebb és ellenállóbb órája
  • Rozsdamentes acél tok és zafírkristály
  • Kényelmes szilikonszíj innovatív rögzítéssel
  • Minimalista skandináv design
  • Kényelmes automatikus háttérvilágítás
  • Akár 170 órás üzemidő Tour módban, 25 óra a legpontosabb GPS-szel
  • A Suunto 9 Peak több mint 80 sporttevékenységet követ
  • SpO2 véroxigénellátás és pulzusmérés közvetlenül a csuklóról
  • A Suunto 9 Peak barométerrel rendelkezik, és a tanúsított vízállósága legfeljebb 100 m
  • Tömege csupán 62 gramm


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa Matrix
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 43 mm
Tok anyaga Titán
Tok színe Ezüst
Vízállóság 100 m (10 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 52 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése
Smart funkciók Navigáció, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Francia

Szíj

Strap colour Kék
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 12,5 cm
Csukló max. kerülete 17,5 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 170 óra (7,08 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Suunto
Modellsorozat 9 Peak
Kód:  SPTsuun9Pegrb
Termékszám:  SS050520000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15