Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Suunto 5 Graphite Copper Kav

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Suunto 5 Graphite Copper Kav

Ideális edzőpartner a sporttevékenységeidhez

A Suunto 5 okos sportóra a Suunto 9 egyszerűsített verziója, amely a kifinomult, ellenálló formatervezés mellett számos praktikus funkciót kínál az aktív életedhez, elérhető áron. A készülék burkolata üvegszállal megerősített, kompozit polikarbonátból készült, a kijelzőt pedig masszív rozsdamentes acél keret öleli körbe. A kellemes viselésről a kényelmes szilikonpánt gondoskodik.


A Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav okosóra legfontosabb jellemzői

  • Stílusos, tartós formatervezésű sportóra
  • Masszív, rozsdamentes acélból készült lünetta
  • Vízálló konstrukció: 5 ATM (50 m)
  • A nagykontrasztú, színes, 1,6"-es kijelzőt ellenálló ásványi üveg védi
  • 80 testreszabható sportmód
  • Pulzusmérő érzékelő
  • Lépésszámláló, stressz-szint mérő, alvásminőség és VO2Max oxigénfelvétel nyomon követése 
  • Hosszú, akár 14 napos akkumulátor-üzemidő
  • GPS modul és beépített magasságmérő
  • Bluetooth interfész
  • Suunto mobilalkalmazás (Android, iOS)

Fejlett fitnesz funkciók

Fejlett fitnesz funkciók

A multisport karóra a tevékenységeid és az általános fizikai állapotod pontos felmérése érdekében pulzusmérő érzékelővel lett felszerelve. A beépített GPS modul és a magasságmérő lehetővé teszi a nyomon követést és a valós idejű navigációt. A megtett útvonalat később visszanézheted a térképen (Mapbox, Google Maps), beleértve a magassági profilt is.

Személyi edző

A személyi edződ

A Suunto 5 figyelemmel kíséri a sporttevékenységeidet, továbbá a céljaid és a fejlődésed alapján lát el személyes edzési tanácsokkal. Ha túlzásba esel, lassításra figyelmeztet, a nem megfelelő aktivitás esetén pedig mozgásra ösztönöz. Ez az intelligens funkció nemcsak az állóképességedet fejleszti, de a megfelelő szokások kialakítására is megtanít az edzés során.

80 sportmód

Minden tevékenységhez igazodik

Futás, kerékpározás, úszás, túrázás, fitnesz és sok egyéb tevékenység mérhető a 80 testreszabható sportmód segítségével, a speciálisan a fizikai aktivitás típusához optimalizált környezet révén. Ez releváns adatokkal fog szolgálni, amelyeket a mobilalkalmazásodban elemezhetsz ki.

A napi tevékenységek nyomon követése

A napi tevékenységek nyomon követése

A Suunto 5 fitnesz óra nemcsak a sportteljesítményedet méri, hanem részletes elemzéssel is szolgál a napi aktivitásodat illetően, beleértve az alvásminőséged megfigyelését, a megtett lépések, az elégetett kalóriák számlálását, illetve a stressz-szinted alakulását. A mért adatok alapján a készülék segítséget nyújt abban, hogy a lehető leghatékonyabban használd ki az energiádat.

Suunto mobilalkalmazás

Csatlakoztatás mobileszközökhöz

A vezeték nélküli Bluetooth interfésznek köszönhetően az óra könnyedén csatlakoztatható a Suunto mobilalkalmazáshoz. Emellett lehetőség van a népszerű Strava, TrainingPeaks vagy Relive fitnesz alkalmazásokhoz való csatlakoztatásra is, amelyek részletes tevékenység-elemzéssel szolgálnak, és rajtuk keresztül egyszerűen megoszthatod az eredményeidet a barátaiddal vagy az edződdel. 

Intelligens akkumulátor-üzemidő

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Az intelligens akkumulátor módoknak köszönhetően az okosóra akár 40 óráig is üzemképes tréning üzemmódban. Ennek eredményeképp a hosszabb edzések vagy az egész napos trekkek során sem kell aggódnod a feltöltés miatt. Ha az energia- és időtakarékos módban nincs bekapcsolva a GPS, a Bluetooth és a napi tevékenységek mérése, akkor az akkumulátor üzemideje 14 nap.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,6 "
Kijelző típusa Matrix
Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Tok színe Szürke
Tömeg 66 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Galileo, GLONASS

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 40 óra (1,67 nap)
Kód:  WEAsuunto5gc
Termékszám:  SS050302000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05