Oldal frissítése

Surface Pro 7 128GB i5 8GB platina + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete)

4,8 5 értékelés

Surface Pro 7 128GB i5 8GB platina + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete)

Ez a különleges laptop nagyon hasznos eszköz, amennyiben egy gépet akarsz munkára vagy játszásra. A tablet PC-k jellemzői eltérőek, ennél fogva minden modell valami másra jó. A tablet PC billentyűzete könnyen leválasztható, így használhatod azt a részt, amelyikre szükséged van.

Hogy mit kínál a(z) Surface Pro 7 128GB i5 8GB platina + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) tablet PC kijelzője?

Képernyőjének átmérője 12,3 ". A 14"-tól kisebb átmérőjű monitor főleg a kompakt modellek jellemzője. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Surface Pro 7 128GB i5 8GB platina + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) hibrid notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes laptop lényeges része. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a magok száma és órajele ad meg. Az Intel letisztult és ésszerű felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a leggyengébbtől a legerősebbig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz terveztek. Kicsit más rangsort használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek lecserélték az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett produkál. Ez a szám egy útmutató a processzor hatékonyságának feltérképezéséhez. A laptopok többsége 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb TDP-t elsősorban a kimagasló teljesítményű notebookoknál találhatunk.

A grafikus kártyák tipológiája hasonló alapelvekre épül. Az önálló videokártyák általában nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba integráltak. Az újabb chipek gyorsabbak, mint elődeik. A RAM mérete a kártya teljesítményének fontos jellemzője. A mindennapi használathoz megfelel 2 GB memória. Ha esetenként szenvedélyesebben lövöldözöl, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy nagyobb kapacitás a célravezető.

A(z) Surface Pro 7 128GB i5 8GB platina + EN/US billentyűzet a csomagban (fekete) laptop/tablet merevlemez és memória kapacitása

A memória nagyságát a várt felhasználás kellene, hogy meghatározza. A leggyengébb hibrid laptopok 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM a középkategóriás hordozható számítógépek ismérve, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint az egyszerű lemezek. A HDD jelenti a klasszikus winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan számítógépeknél található, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. Az elsődleges SSD a másodlagos pedig a normál HDD. A tablet PC kiegészítői: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó, Stylus támogatás és Windows Hello.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 12,3 "
Oldalarány 3:2
Panel IPS
Maximális felbontás 2736 × 1824 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 1035G4 Ice Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,1 GHz (1 100 MHz)
Core boost frekvencia 3,7 GHz (3 700 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa LPDDR4X

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell Iris Plus Graphics

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 128 GB

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Stylus támogatás, Windows Hello
Webkamera 1 080 px

Akkumulátor

Akkumulátor üzemidő 10,5 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Leválasztható kijelző

Szín

Szín Ezüst

Tömeg

Tömeg 0,78 kg

Interfész

USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ax
WiFi verzió WiFi 6
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 292 mm
Maximális magasság 8,5 mm
Mélység 201 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás EN int.

Termékszéria

Notebook sorozata Microsoft Surface

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Csomag tartalma

A csomag tartalma Billentyűzet
Kód:  MCS123k1b
Termékszám:  VDV-00003 FMM-00013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20