Oldal frissítése

SURF Color Iris & Spring Rose 2 liter (40 mosás)

4,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 2 190 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 2 060 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 1 950 Ft/csomag

SURF Color Iris & Spring Rose 2 liter (40 mosás)

Amikor mesés illatokról van szó, a Surf mosószerek egy új világot tárnak elénk. A Surf Iris & Spring Rose egy csodálatos virágkompozíció: az írisz és a tavaszi rózsa csodálatos illatot áraszt a mosás során. Az írisz édes, enyhén fás jellegét a rózsa romantikus illata nagyszerűen kiegészíti. A Surf ezen illatkombinációja mosópor, folyékony mosószer és mosókapszula formájában is elérhető színes ruhák mosásához, tökéletesen eltávolítja a nem kívánt foltokat és szennyeződéseket. 

Legfontosabb jellemzői 

  • Kellemes, érzéki illat
  • Szennyeződések eltávolítása és a színintenzitás fenntartása 
  • 40 mosásra elegendő folyékony gél mosószer 
  • Színes ruhákhoz ajánlott 

Összetétel:

5-15% anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, <5% enzimek, parfüm, polikarboxilátok, szappan, alfa-Jonon Isomethyl, butil-fenil methylpropional, kumarin, eugenol, geraniol, hexil-fahéjaldehid, limonén, linalool, benzisothiazolinone 

Biztonsági figyelmeztetések 

Mindig tartsa be a használati utasítást és a címkén olvasott tájékoztatót! Amennyiben szembe kerül, azonnal, alaposan öblítse ki vízzel. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! Ha bőrrel érintkezik, mindig mosson kezet. Lenyelés esetén öblítse ki a szájat, és azonnal forduljon toxikológiai információs központhoz vagy orvoshoz. Ne hánytasson! A mosószer mindig gyermekektől távol tartandó! 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása

Mosások száma

Mosások száma 40

Űrtartalom

Űrtartalom 2 000 ml
Kód:  PPR128
Termékszám:  8710447399491

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05