Oldal frissítése

SULOV IKKI GIRL mérete 31-34 EU / 195 - 215 mm

17 990 Ft

SULOV IKKI GIRL mérete 31-34 EU / 195 - 215 mm

Stílusos görkorcsolyát keresel kislányod számára? Akkor biztosan érdekelni fogod ezeket a Sulov IKKI GIRL 31-34 méretu, állítható görkorcsolyákat, vonzó fehér kivitelben, rózsaszín és kék részletekkel. A korcsolyák puha belső párnázattal rendelkeznek, kényelmes betéttel, amely tökéletesen alkalmazkodik az anatomiai méretekhez, lehetővé téve a kényelmes korcsolyázást sok órán keresztül. Ráadásul az IKKI GIRL görkorcsolya külső része kiváló minőségű műanyagokból készül, garantálva a korcsolya vízzáróságát és egyúttal a bokák megfelelő támasztását. Természetesen AUTO LOCK zárral ellátott kétoldalas csattal is felszereltékígy biztos lehetsz benne, hogy a gyermekek lába megbízható rögzítést kap. A Sulov IKKI GIRL egysoros korcsolyák alkalmasak kezdőknek és szabadidős gurulóknak egyaránt, akiknek már régen túlléptek a kezdő fázison.

Az IKKI GIRL görkorcsolya legfontosabb jellemzői

  • Gyermek görkorcsolya kezdőknek és haladóknak
  • A Sulov IKKI GIRL korcsolyák állítható méretűek (31-34)
  • Stílusos fehér dizájn kék és rózsaszín elemekkel
  • A  korcsoly külső része kiváló minőségű PE műanyagból, hidegre nézve ellenálló PVC-ből és technikai nejlonból készült
  • A belső részt kényelmes bélés és nejlon kombinációja alkotja
  • A kerekek mérete 64 mm

A Sulov IKKI GIRL egysoros görkorcsolyák lehetővé teszik a méret beállítását

Ez a görkorcsolyamodell speciális konstrukcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a korcsolya könnyű méretnövelését, négy lábméretnyi intervallumban. Ha nem szeretnél állandóan újabb és újabbb görkorcsolyára beruházni a gyermekek növekvő lába miatt, akkor ezt nagyon értékelni fogod. A Sulov IKKI GIRL görkorcsolya egymás után több évig használható, így sok pénzt és időt takaríthatsz meg.

Paraméterek

Rendeltetés

Képességek Kezdő

Méret

Méret 31-34

Kerekek és csapágyak

Kerekek átmérője 64 mm (2,52 ")
Rendeltetés Skate

Típus

Cserélhető kerekek és penge Nem

Szín

Szín Fehér, Rózsaszín
Kód:  SPTrul86
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223110173

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20