Oldal frissítése

Sugru Mouldable Glue 8 pack - vegyes színek

Sajnáljuk, de az értékesítés már véget ért
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sugru Mouldable Glue 8 pack - vegyes színek

A jól alakítható gyurmaragasztó teljesen új lehetőségeket nyit meg és a különféle tárgyak javításának és felújításának egyszerű módját kínálja. Miután kiveszed a csomagból, a gyurmaragasztó puha és könnyen formázható, mint a gyurma, úgy alakíthatod, ahogy szeretnéd, bármilyen formát készíthetsz belőle. 30 perc elteltével elkezd megszilárdulni és tartós, rugalmas gumi lesz belőle. Hagyjuk állni további 24 órán át és tökéletesen odaragad a különböző felületekhez, amelyeknek részévé válik. Ha a Sugru gyurmaragasztó megköt, vízálló és tartós anyag lesz belőle, amely alkalmas arra, hogy olyan környezetben is megállja a helyét, ahol nagyobb igénybevételnek van kitéve, így például a fürdőszobában vagy akár a szabadban is alkalmazhatod, ahol tartós napfénynek és egyéb időjárási viszontagságoknak van kitéve.

A Sugru Mouldable Glue 8 pack gyurmaragasztó előnyei

  • Tökéletesen formázható 30 percig
  • Mindenféle anyaghoz használható gyurmaragasztó (üveg, kerámia, fa, műanyag...)
  • Rezgés-, ütés-, UV sugárzás-, víz- és hőálló (-50 °C és 180 °C között)
  • Kiváló hő- és elektromos szigetelő
  • 5 g ragasztó akár 2 kg-ot is megtart
  • A csomagban 8 különböző színű gyurmaragasztó található

Univerzális felhasználás

A fejlett technológiájú Sugru gyurmaragasztó, nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően, több ezer különböző felhasználási területen vethető be. Kiváló alakíthatóságának köszönhetően könnyen helyettesítheted a sérült vagy elveszett alkatrészeket a gyurmaragasztóval. Vagy készíts egyedi alkatrészeket a felhasználói kényelem növelése érdekében. Van olyan szerszámod, amelynek kényelmetlen a fogása? Szeretnéd a játékvezérlő ergonómiáját fokozni? Akkor készítsd el a saját felületedet a tökéletes fogás (grip) érdekében. Ha ilyesmire nincs szükséged, a Sugru javításokhoz is alkalmas. Például kiegészítheted a telefon tokját extra sarkokkal vagy akár díszítésre is használhatod. A Sugru gyurmaragasztó több színben kapható, így eredeti színkombinációk hozhatók létre közvetlenül a tárgyakon.

Kód:  SUGc02
Termékszám:  I000468
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10