Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sugru formázható 3 csomag - fehér szín

4,7 53 értékelés

Sugru formázható 3 csomag - fehér szín

A formázható ragasztó teljesen új lehetőségeket nyújt a különféle dolgok javításában és helyreállításában, mindezt egyszerű módon. A csomagolóanyag levétele után a ragasztó puha és alakítható, mint a nyers tészta, így nyugodtan és könnyedén megformázhatod azt a kívánt formára. 30 perc elteltével megkeményedik, tartós és rugalmas gumi anyagot alkotva. Hagyd további 24 órát állni, hogy a ragasztó tökéletesen tudjon illeszkedjen a különböző felületekhez, teljesen azok részét alkotva. Ha a Sugru ragasztó megkeményedik, vízálló és tartós anyagot képez, így még a magasabb igényű környezetben, hosszú távú napfény és egyéb időjárási viszonyok között, például fürdőszobában vagy akár a szabadban is alkalmazható.

A Sugru 3 csomag (3x fehér) formálható ragasztó főbb jellemzői

  • Tökéletesen formázható 30 percig
  • Tapad mindenféle anyaghoz (üveg, kerámia, fa, műanyag)
  • Rezgésnek, ütésnek, UV sugárzásnak, víznek és hőmérsékletnek is ellenáll (-50 ° C és 180 ° C között)
  • Jó szigetelési tulajdonságok a hő és a villamos energia ellen
  • 5 gramm ragasztóval 2 kilogrammig tart
  • Változatos színekben elérhető (3 darab fehér színű a csomagban)

Univerzális felhasználás

A Sugru technológiai szempontból fejlett ragasztóanyaga tulajdonságainak köszönhetően több ezer különböző felhasználási móddal bír. Kiváló formázhatóságának hála könnyen pótolhatod a sérült és teljesen elvesztett alkatrészeket a Sugru ragasztóval. Emellett egyedi alkatrészeket is létrehozhatsz a felhasználói kényelem növelése érdekében. Esetleg kényelmetlenek az eszközeid? Szeretnél jobb játékvezérlő ergonómiát? Ezután elkészítheted a saját eszközeidet a tökéletes tapadás érdekében. Ha ilyen esetekben nincsen szükség a ragasztóra, a Sugru javításokra is alkalmazható. Lehetőséged van extra sarkakat készíteni a telefon tokjához vagy akár díszítést is. A Sugru ragasztó több színben kapható, így az eredeti színkombinációk közvetlenül az objektumokon is kialakíthatók.

 
Kód:  SUGa02
Termékszám:  I000413
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05