Oldal frissítése

TESA Sugru - fekete, fehér, szürke, 3 x 3,5g

5 1 értékelés
4 290 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 080 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 3 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 db 3 900 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 3 820 Ft/db

TESA Sugru - fekete, fehér, szürke, 3 x 3,5g

A Sugru formázható ragasztó teljesen új lehetőségeket nyit meg a legkülönfélébb dolgok nagyon egyszerű javítására és módosítására. A csomagolásból kivéve a ragasztó puha és formálható, mint a tészta, így bármilyen formára alakítható. 30 perc elteltével kezd megszilárdulni tartós és rugalmas gumivá. Hagyd még 24 órát, és tökéletesen megtapad a különböző felületeken, így azok részévé válik. Miután a Sugru ragasztó megszilárdul, vízálló és elég tartós ahhoz, hogy zord környezetben, például fürdőszobákban vagy akár közvetlenül a szabadban is használható legyen, ahol hosszú ideig ki lesz téve a napfénynek és más időjárási körülményeknek.

A Sugru Black, White, Grey 3 pack legfontosabb jellemzői

  • A Sugru ragasztó 30 percig tökéletesen formázható.
  • Sokféle anyaghoz (üveg, kerámia, fa, műanyag stb.) tapad.
  • Rezgés-, ütés-, UV-sugárzás-, víz- és hőmérséklet-álló (-50 és 180 °C között)
  • Jó hő- és áramszigetelő tulajdonságok
  • 5 gramm Sugru ragasztó akár 2 kilogrammot is képes megtartani.
  • Különböző színekben kapható (fehér, fekete és szürke a csomagban)

Univerzális használat

A technológiailag fejlett Sugru ragasztó tulajdonságainak köszönhetően több ezer különböző alkalmazással rendelkezik. Kiváló alakíthatóságának köszönhetően a ragasztó könnyen pótolja a sérült vagy teljesen elveszett alkatrészeket. Vagy hozz létre saját részeket a felhasználói élmény javítása érdekében. Kényelmetlen a szerszámaidat kézbe venni? Jobb ergonómiát szeretnél a játékvezérlődnek? Akkor készíts saját felületeket a tökéletes tapadás érdekében. Továbbá használhatod a Sugra-t javításhoz is. Például plusz sarkokat adhatsz a telefon védőtokjához, vagy díszítésre is használható. A Sugru ragasztó több színben kapható, így közvetlenül a tárgyakon eredeti színkombinációkat hozhatsz létre.


Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fehér, Fekete, Szürke, Többszínű
Kód:  SUGd11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  41231-00006-00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20