Oldal frissítése

STX MD-720 Kereső detektor

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

STX MD-720 Kereső detektor

Az STX MD-720 fémdetektor három opcionális figyelmeztetéssel van ellátva, hogy soha ne hallja meg őket, még akkor sem, ha zajos környezetben mozog. Az integrált LED-világítás segít megtalálni a fémeket éjszaka vagy rossz fényviszonyok között. Az STX MD-720 fémdetektorral mindenféle fémtárgy kereshető, például érmék, arany, ezüst és egyéb ékszerek. Beltéren és szabadban működik. A homok, a fű vagy a falak sem zavarják. Biztosan értékelni fogja a vízzel és porral szembeni ellenállást, amely biztosítja az IP68 védettség fokát. Az STX MD-720 fémdetektor segítségével bármilyen időjárás alatt kereshet a víz alatt.

Az STX MD-720 fémdetektor legfontosabb jellemzői

  • Az STX MD-720 fémdetektor három opcionális figyelmeztetéssel rendelkezik
  • Használja a LED-et gyenge fényben vagy éjszaka
  • Mindenféle fémet keres
  • Az érzékelő beltéren és szabadban működik
  • Az IP68 védelmi fokozat lehetővé teszi a víz alatti keresést
  • Az érzékelő nagyon könnyű
  • A vezérlést egy gomb megnyomásával hajtják végre
  • ABS anyagból készül
  • 9 V-os akkumulátorral működik (nem tartozék)
  • Hangjelzés figyelmeztet, ha az elem lemerült

STX MD-720 multifunkcionális fémdetektor

Az STX MD-720 fémdetektor a repülőtéren is használható, ahol fegyvereket kereshet. Az építkezésen ez segít megtalálni a csavarokat és a szegeket. Kis súlya, 280 g, megkönnyíti a munkát és a detektor kezelését. Az övénél fogva viselheti, és nem lesz nagy teher. Az STX MD-720 fémdetektor vezérlése nagyon egyszerű. Megnyomja a gombot, és elkezd keresni. Az STX MD-720 fémdetektor szinte bármilyen hőmérsékleten -37 ° C és 70 ° C között működhet.

Minőségi anyagok a hosszú élettartam érdekében

Az STX MD-720 fémdetektor ABS anyagból készül. 10 és 12 KHz közötti frekvenciákat használ, érzékenysége 2 “. Detektor disponuje třemi stupni alarmu. Választhat zümmögőt, rezgő riasztót vagy rezgő riasztóval ellátott zümmögőt együtt. Az érzékelőt egy 9 V-os elem táplálja, amelyet nem tartalmaz a csomag. Az akkumulátor körülbelül 20 órás munkaidővel bír. Ha az elem lemerült, az érzékelő hangjelzéssel figyelmeztet. A statikus üzemi áram 20 mA alatt, a dinamikus áram pedig 70 mA alatt van.

Rozměry:
hossza 27,5
átmérője 2,2–3,8 cm

Obsah balení:
STX MD-720 fémdetektor
Borító
Használati utasítás
Kötél

Kód:  STXMD_07
Termékszám:  MD-720

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15