Oldal frissítése

STX Kincsvadász: Starter pack

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

STX Kincsvadász: Starter pack

Az STX MD-830 nagy pontosságú és gyors reagálású digitális fémdetektor. Az információkat közvetlenül a megvilágított LCD-képernyőn jeleníti meg, így azonnal láthatod, hogy milyen tárgyat talált. Az STX MD-830 fémdetektor szabályozható hangerővel és érzékenységgel rendelkezik, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon. A detektor alkalmas katonai felhasználásra, biztonsági ellenőrzésre, de régészeti felmérésekre vagy kincskeresésre is. Minden fémet, például érméket, ereklyéket, ékszereket, aranyat vagy ezüstöt érzékel. Értékelni fogod a sokoldalúságát és nagyon egyszerű használatát. 

Az STX MD-830 fémdetektor legfontosabb jellemzői

  • Az STX MD-830 fémdetektor LCD képernyővel van felszerelve
  • Hangerő- és érzékenységi beállításokkal is rendelkezik
  • Alkalmas minden fém keresésére
  • Egyedi hangok beállítása a különböző tárgyakhoz
  • Két 9V-os elemmel működik (nem tartozék)
  • A fémdetektor elemtöltöttségi szintjelzővel van felszerelve
  • Lehetőség van fejhallgató csatlakoztatására
  • Állítható hangerővel rendelkezik
  • Sekély vizekben is képes keresni

Állítsd be, hogy mit szeretnél találni

Az STX MD-830 fémdetektor előnye, hogy megadhatod, mely tárgyakat nem kívánod keresni. Így nem fogja észlelni őket, és ezzel időt takarítasz meg. Ráadásul minden egyes tárgytípushoz egyedi keresési hangot állíthatsz be. Ez azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan a képernyőt nézned, ami megkönnyíti a keresést, különösen gyenge fényviszonyok között. Az LCD-képernyőn megjelenik az elem állapotára vonatkozó információ is. A kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, mennyi időd van még hátra. Az STX MD-830 fémdetektorhoz két 9V-os elemre van szükség, amelyek nem tartoznak a csomagolásba. 

Az STX MD-830 fémdetektor gyakorlati funkciói

Az STX MD-830 fémdetektor saját testére tekert kábellel rendelkezik. A vezérlőegységet és a 10"-os keresőtekercset összekötő kábel sehol sem fog összegabalyodni. További könnyítés a sztereó és monó fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége. A hangkimenet hangereje és a fejhallgató hangereje is állítható hangerővel rendelkezik. A vízálló keresőtekercsnek köszönhetően az érzékelő sekély vízben is képes keresni. Az érzékelő hossza a kényelmes használat érdekében állítható. Értékelni fogod a praktikus kartámaszt, amely csökkenti az alkarok megterhelését. A detektor kb. 6,6 KHz frekvenciát használ, érzékenysége több, mint 18 cm. 


Kód:  STXMD_10
Termékszám:  STXMD_10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20