Oldal frissítése

STURA FACILE Nátrium-hidroxid 30% lúgos, 1 l

4,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 500 Ft/db

STURA FACILE Nátrium-hidroxid 30% lúgos, 1 l

A Stura Facile lefolyótisztító egy rendkívül hatékony tisztítószer, amelyet kifejezetten a kerámia és műanyag mosogatók, mosdók, zuhanyzók, kádak, WC-k lefolyóinak tisztítására terveztek. Hatékonyan szabadítja fel a lefolyókat, és megszűnteti a dugulást, amelyet például a zsír, a szappan, a vízkő, a haj, a papír, a törlőkendők,  rongyok stb. okoznak. A tisztítószer gyorsan és egyszerűen használható, 15 perc alatt megtisztítja a mosogatócsöveket, a WC-ből a hulladékot pedig 25 perc alatt távolítja el. Nincs szükség pumpa használatára a tisztításhoz. És nem kell aggódni, hogy a gyerekek kinyitják a terméket, a kupakja biztonsági záras. Vess véget a lefolyók eldugulásának, és használd ezt a kiváló minőségű tisztítószert.  

Figyelmeztetés: 
A tisztítószer maró hatású, 96% kénsavat tartalmaz. Ezért kerülni kell a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Soha ne adagolj vizet a készítményhez, mert fennáll a fröccsenés és a spriccelés veszélye. 


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l

Funkciók

Funkciók Lefolyó tisztító

Tulajdonságok

Klórtartalom Klórmentes
Kód:  CIS056
Termékszám:  8002295001474

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05