Oldal frissítése

Studiologic Sledge 2.0

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Studiologic Sledge 2.0

A Studiologic Sledge 2.0 a híres Sledge szintetizátor továbbfejlesztett változata, új funkciókkal és hangzásbeli újításokkal, amelyek a tiszta szintézis és a minták keverékének köszönhetően minden versenytársa fölé emelik ezt a hangszert. A hihetetlen hangzás és a vintage kezelőpanellel való felhasználóbarát interakció mellett más új funkciók is bővítik a hangszer teljesítményét és sokoldalúságát. A Studiologic és a Waldorf Labs (közös csapatként dolgozva) az új Sledge 2.0-t rugalmasabb és alkalmazkodóbb eszközzé tette, mint amit eddig szintetizátoroktól megszokhattunk. Újdonság a Dual módban való játék lehetősége, ahol saját mintákat lehet tölteni a belső 60 MB-os flash memóriába, és a beépített hangszeres effektekkel befolyásolni azokat. 

A Studiologic Sledge 2.0 szintetizátor legfontosabb jellemzői

  • Modellezési technológia a Waldorftól
  • Belső sampler 60 MB memóriával
  • Dual Mode - belső és samplerezett hangok kombinációja
  • Polifónia 24 hang
  • A Studiologic Sledge 2.0 tartalmaz egy effektprocesszort is
  • 256 hang és 32 vezérlő
  • Numerikus billentyűzet
  • Fatar TP-9 5 oktávos billentyűzet
  • Pitch és Modulation kerekek

A Studiologic Sledge 2.0 szintetizátor Auto Dual Mode üzemmódja

A Sledge 2.0-val már két hangot is lejátszhatsz egyszerre, Split vagy Layer módban. A funkciót a Global funkciók egy új lapja vezérli, és lehetővé teszi, hogy két hangot használj a billentyűzet különböző részein (Split módban), vagy mindkét hangot az egész billentyűzeten (Layer módban). Az egyes hangokhoz hasonlóan a Dual Sound két hangból álló kombinációi is tartósan tárolhatók az 1000 rendelkezésre álló preset bármelyikében. 

Global Pitch és Hold 

Az új Global oldal megengedi, hogy a Pitch és Hold funkciót egymástól függetlenül használhasd a "lower" és az "upper" hangokra Dual módban, így a gyakorlatban a Pitch Bend-et a billentyűzet felső részének hangjára is használhatod (pl. szóló részekhez), míg a Hold pedállal vezérelheted csak a split billentyűzet alsó részét (a hang megtartására, groove loop lejátszására, vagy egy zongorahang kitartására). Ezt a funkciót fordítva is használhatod, vagy egyszerűen alkalmazhatod a Pitch Bend és Hold funkciót a billentyűzet mindkét részéhez, illetve Dual módban mindkét hangra. 

Új funkciók és a minták hozzáadása a belső memóriához

Az új Reverb + Delay funkció lehetővé teszi a két effekt keverését - A Reverb megtartja a Presetben tárolt paramétereket, míg a Delay paraméterek (késleltetés és szint) valós időben módosíthatók és hozzáadhatók a Reverbhez. A belső 60 MB-os flash memóriába hangminták és minták tölthetők be, amelyek aztán az OSC 1 segítségével lejátszhatók, miközben a vezérlőpanelen különböző paramétereket változtathatunk, további oszcillátorokat adhatunk hozzá, szűrőket, burkológörbéket és effekteket állíthatunk be. Ezzel a funkcióval folyamatosan bővítheted a hangszer hangzásbeli lehetőségeit, és teljesen új szintézis és minta kombinációkat hozhatsz létre. 

A Studiologic Sledge 2.0 szintetizátor nagyobb polifóniája

Az egyidejűleg lejátszható hangjegyek teljes maximális száma 24-re bővült, lehetővé téve a szintézis és a minták kombinációjából nyerhető akár kettős hangok kényelmes lejátszását is.

Sledge Spectre

A Sledge Spectre egy ingyenes alkalmazás, amely letölthető a gyártó weboldaláról. Ezzel az alkalmazással könnyedén szerkesztheted a mintákat (billentyűtartományt, hangolást és egyéb paramétereket), és USB porton keresztül elküldheted őket a hangszerre.


Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus Billentyűs szintetizátor
Billentyűk száma 61

MIDI

MIDI USB, DIN
DIN MIDI MIDI In, MIDI Out
USB MIDI USB to Host

Billentyűzet

Aftertouch Aftertouch-al
Billentyűk mérete Szabvány

Jellemző

Hangok száma 256
Polifónia 24
Szekvencer Szekvenszerrel

További tulajdonságok

Adathordozó Nincs
Vonalkimenet 6,3 mm Jack
Fejhallgató csatlakozó igen
Kód:  STCj03
Termékszám:  Sledge 2.0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15