Oldal frissítése

Stroft: Line GTM 0,20 mm 4,2 kg 50 m

3,0 2 értékelés

Stroft: Line GTM 0,20 mm 4,2 kg 50 m

A zsinór a felszerelés nélkülözhetetlen alapkelléke. A bot és az orsó jó megválasztása rendkívül fontos, de ha a zsinór feladja a harcot, az bizony nagy bosszúságot okoz. Sok függ a horgászzsinór erejétől a terhelhetőségétől, de a keménységétől, ill. a süllyedésétől is.

A rutinos horgászok már tudják, hogy az alacsonyabb teherbírású zsinór is elég ahhoz, hogy nagyobb súlyú halak is a horogra kapjanak. A(z) Stroft: Line GTM 0,20 mm 4,2 kg 50 m terhelhetősége 4,2 kg, tehát főképpen a közepes méretű halak, mint pl. harcsa vagy vérengző makrahal horgászatára tervezték. A(z) 0,2 mm vastagságának köszönhetően tökéletes választás főzsinórnak úszózáshoz, pergetéshez vagy akár előkének is, ha süllyedő zsinórt használunk.

Paraméterek

Hossz

Spulni 50 m

Terhelhetőség

Teherbírás 4,2 kg

Szín

Szín Átlátszó

Átmérő

Átmérő 0,2 mm

Típus

Típus Monofil
Használat Előkezsinór

Damil típusa

Tulajdonságok Kevéssé nyúlós
Kód:  RYB015420
Termékszám:  4047261068208

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20