Oldal frissítése

StikBuldog - kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

StikBuldog - kék

A gyermekek fantáziája olyan varázslatos hely, ahol minden lehetésges. A gyerekek fantáziájának fejlesztése már a legkisebb korban is nagyon fonos, hogy teljesértékű felnőtté gyarapodjanak. Érdemes az apróságokank olyan játékokat beszerezni, amelyek nem csak az unalmas percek, órák elütésére szolgálnak, hanem valamilyen fejlesztő képességgel is bírnak. A StikBuldog figura nem csak aranyos és érdekes, hanem hajlékony izületeinek köszönhetően mindenféle pózba rendezhető. Ráadásul a gyerekek a Stikbot mobil alkalmazással lefotózhatják vagy videóra is vehetik az állatkát,  így további kreatív tennivalók tárháza nyílik meg előttük.

A StikBuldog figura főbb jellemzői

  • Tartós műanyagból készült
  • Színek megismerésére is használható
  • Hajlékony izületeinek köszönhetően mindenféle pózba rendezhető
  • Jól kézre áll a gyerekeknek
  • Internetre kapcsolódva megoszthatóak a figuráról készült képek és videók
  • Négy éves kortól ajánlott
  • Többféle állatka figura gyűjthető össze

Új filmes kaland

A modern technológiai világban nem jelent nehézséget a látszatra egyszerű figura összekapcsolása az új szoftverrel, aminek köszönhetően a szórakozás teljesen új dimenziója tárul fel. A StikKutyát akár egyedül a kár a többi Stikbot állatkával együtt lefotózva vagy videózva a speciális mobil appnak köszönhetően történetet mesélhetünk el, filmet rendezhetünk, ami néhány gombnoymással megosztható a világhálón.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAif0829o
Termékszám:  ASRT8595582227935

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10