Oldal frissítése

Stiga Mini Kick Quad Gyermek Roller zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Stiga Mini Kick Quad Gyermek Roller zöld

A Stiga Mini Kick Quad gyermekroller gyönyörű zöld színben tökéletes ajándék minden három éven felüli gyermeknek, aki szeret játszótereken mókázni és állandóan mozogni. Kiemelkedik modern tervezésével, és a legapróbb részletekig minőségi alapanyagokból készül. Kivitelezése során a minőség volt az elsődleges szempont. Két első és két hátsó poliuretán kerékkel van felszerelve, így garantálja a maximális biztonságot és stabilitást még meredekebb lejtőkön is! A biztonsághoz sokat ad, hogy a hátsó kerekek minőségi fékekkel vannak felszerelve. A rollernek nagyon erős, tartós és könnyű szerkezete van a PA és PP-anyagoknak köszönhetően.

Legfontosabb jellemzők:

  • Modern, zöld design
  • Két első és két hátsó kerék
  • maximális biztonság és stabilitás jellemzi
  • Kiemelkedően jó fékek a hátsó kerekeken
  • Tartós és megbízható felépítés
  • Könnyű tömeg jellemzi
  • Segít fejleszteni az egyensúlyt és a koordinációt

A sport fontossága:

A markolatok alumíniumból készültek, magasságuk 68 cm. A roller segítségével könnyen fejleszthető az egyensúly és a koordinációs képesség. Hajtásával a gyerekek fejlesztik motoros készségeiket és megtanulnak stabilitást találni. Ezen kívül a friss levegőn vannak, elkötelezetten fognak sportolni, és rengeteget mozognak majd. Add meg gyermekednek a legjobb lehetőséget, hogy felhőtlenül töltse az idejét a szabadban is!
További információk:

Anyaganyag:
PP / PA
Kormány anyaga:
alumínium
Kerék anyaga:
PU
Tömege:
2,1 kg
Ajánlott kor:
3 éves kortól

 
 
Kód:  SPTsc1063
Termékszám:  7318687393098

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15