Oldal frissítése

Steinner BICH760B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Steinner BICH760B

Kerámia főzőlap eredeti design egyesíti a gyors, biztonságos és olcsó főzés energia. Deska nabízí 4 főzőzóna Hi-ligh, z čehož jsou 2 zóny rozšířené. Ez egyszerű érintőképernyős vezérlés csúszó csúszka, amely fokozatmentesen állítható teljesítménye 0-9, és egy csomó funkciók, amelyek nagyban megkönnyítik a munkát. Az elegáns megjelenés másik mellett, hogy a modern konyhában.  

tulajdonságok

  • érintés érzékelő
  • A maradék hő kijelző
  • Gyermek biztonsági zár
  • tisztító kaparó
  • szerelési készlet
  • 4 főzőzóna

tökéletes tulajdonságok

Minden hajón már fel van szerelve egy időzítőt, amely megkönnyíti a mindennapi főzés. Akkor állítsa be a főzési időt a főzésre zónák a beállított idő után automatikusan kikapcsol. Máte-li doma děti, jistě vám přijde vhod dětská pojistka. És nem kell aggódnia, hogy ha bármelyik gombot megnyomja, a gyerekek égett vagy készüléket programozni. A tábla könnyű bekapcsolni. Másik jellemzője, hogy jól jön az automatikus elzáró esetén távollétében. A funkció jól jön, különösen, ha elmész otthonról, és nem biztos, ha véletlenül maradt bekapcsolva a főzőlap. Végül, de nem utolsósorban, van egy maradék hő kijelző, amely mindig ad tájékoztatást, hogy néhány, a főzőzóna még mindig forró. Maradék hő felhasználható például az přihřátí élelmiszer, olvadó vaj vagy öntetek és így jelentősen csökkentik az energiafelhasználást.

Kód:  STE001a
Termékszám:  BICH760B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20