Oldal frissítése

Steep - Xbox One DIGITAL

8 490 Ft

Steep - Xbox One DIGITAL

Bár a globális felmelegedés következtében lehet, hogy a valóságban nem esik majd a hó, agodalomra semmi ok, ugyanis az Xbox One konzolra tervezett Steep játékában minden hószezon alkalmával átélheted a virtuális változatát. Ez a játék az Alpok és Alaszka havas hegycsúcsaihoz vezet, ahol az összes fantasztikus és adrenalinnal teli téli sportot kipróbálhatod. 

Főbb jellemzők

  • Élvezd ezt az egyedülálló sportjátékot az Xbox One konzolon
  • Kiválaszthatod, hogy síelni, snowboardozni vagy ejtőernyőzni szeretnél, esetleg, hogy kipróbálod a szárnyasruhás bázisugrást
  • Az adrenalin fűtötte élményeket az Alpok és az Alaszka extrém lejtőin élheted át
  • A szabad mozgás a lejtőkön a játék nyitott környezetének köszönhető
  • A lehető legtöbbet úgy hozhatod ki a játékból, amikor online játszol a barátaiddal
  • Négyféle játékmód közül választhatsz

Hódítsd meg a legmeredekebb hegycsúcsokat

Vedd fel a sisakod, csatold fel a síléceket, csatold be őket, és hódítsd meg az Alpok és Alaszka legnagyobb kihívást jelentő lejtőit, ahol mindig friss hó vár. Az Ubisoft egy nyitott, fagyos világban alkotta meg a játék környezetét, amelyből a legtöbbet hozhatod ki barátaiddal együtt az online játékok alkalmával. Hívd ki a barátait vagy akár az egész világot, és próbáld meg túlszárnyalni a legjobb trükköket és a legmagasabb pontszámokat. A világ legszebb és lenyűgöző csúcsain egyszerűen lélegzetelállító élményben lesz részed, a képernyőn megjelenő adrenalintól pedig egyenesen az egekbe szökik a pulzusod.

Sí, snowboard, ejtőernyő, szárnyasruhás bázisugrás

A fejlesztők teljes mértékben szabad teret adnak abban, hogy hogyan mozogsz a hegyvidék nyitott környezetében. A csúcsokat meghódíthatod sílécen, vagy a fák között snowboardon végighaladva is. Azonban rendelkezésedre áll még az ejtőernyőzés, a szárnyas bázisugrás vagy a paraglide is.

100% -os téli szórakozás

A Steep számos játékmódot kínál. Az első az Explorer, amely lehetővé teszi az új kihívások és új útvonalak felfedezését. Frestyler módban megmutathatod az összes trükköt, amely a tarsolyodban rejtőzik. A Bone Collector olyan játékmód, ahol pontokat szerezhetsz a legnehezebb akadályok teljesítéséért. Végül, de nem utolsó sorban, a Freerider játékmódban minden pontot ér, amit bemutatsz a lejtőkön. 

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció, Sport

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, RU, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD0142
Termékszám:  G3Q-00224

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10