Oldal frissítése

SteelSeries Szibéria V2 Sárkány MSI piros

4,6 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Szibéria V2 Sárkány MSI piros

A SteelSeries Siberia V2 Headset sikeres első generációs utódja. De ez is kínál egy gyönyörű design kombinálva a fejlett funkciók és a teljesítmény. A beépített kialakítás és a kényelmes fülpárnázás jelentősen csökkenti a körülötte lévő zajokat, lehetővé téve, hogy valóban a telefonhívásokra, játékkörnyezet-hangokra vagy zenék hallgatására összpontosítson. Az integrált 50 mm-es meghajtók tökéletes frekvencia-választ adnak minden használatra.
A könnyű kezelés lehetővé teszi a kábel kényelmes hangerőszabályozását . Az integrált irányított mikrofon behelyezhető és elrejthető a bal egérbe, ami ideális a zenehallgatáshoz. Amikor kommunikál, egyszerűen ki kell hoznia. A fejhallgatóknak két 3,5 mm-es aljzatuk van - különösen a mikrofonon és különösen a hangon.
 

Kód:  MX042f7aa
Termékszám:  CZMKTSTEELDrag

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15