Oldal frissítése

SteelSeries Siberia 650 Fehér

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 650 Fehér

A játékosok, a szurkolók reális hangvisszaadás, vigyázz. A világszerte elismert cég SteelSeries jön szó hihetetlen fejhallgató Szibéria 650. Amint az a Gyártó, akkor várom, hogy a részletes tervezési folyamat, lélegzetelállító zenei értelmezést, és, nem utolsósorban, a rendkívüli szolgálatot kényelmet. Akár inkább egy számítógép vagy játékkonzol, merüljön el a kedvenc műfaja, mint még soha.

SteelSeries Siberia fejhallgató 650 lépés nem csak játszani, hanem alkalmi zenét hallgat egy magasabb szintre. Tartalmaz egy USB hangkártya, amely térhatású hang és mikrofon zajszűrő technológia, amely az érzékelés mikrofon leárnyékolja a környezeti zaj.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes zenei reprodukció
  • 7.1-es térhatású hang
  • kényelmes viselet
  • stílusos design
  • értékes háttérvilágítás
  • Gyakorlatilag elhelyezett vezérlők
  • visszahúzható mikrofon
  • Kompatibilis PC, Mac, PS4, vagy a mobil eszközök (mobil, tablet, stb)

Mély basszus, tiszta MID és kristálytiszta magas hangok

Meg kell hallani a játékát szinte minden suttogás egér? Fontos az Ön számára az irányt, ahol a hang jön? A szív fejhallgató két 50 mm-es nagy, erőteljes neodímium hangsugárzók habozás nélkül kitölti még a legőrültebb ötleteket. Van is támogatja az 7.1-es surround hangzás, értékelni fogja nemcsak játék, hanem akkor is, amikor filmet néz vagy videókat. Hangreprodukálási már nem lehet reális. Az így kapott kimenet ezen felül beállítható a praktikus alkalmazás SteelSeries Engine 3 . Ez egyaránt kompatibilis a Windows, és az OSX (Mac). Már le lehet tölteni ingyen, közvetlenül a gyártó honlapján.

Kényelmes, mint senki más

Az igazán nagy előnye Szibéria 650 természetesen figyelembe kell venni, és a kényelem, hogy amikor viselnek nyújtanak. Biztosít akár szokatlanul nagy párnák készült memória hab. Mihelyt telepítési körül másolták az alakja a fül, nagy bottal. Fülpárna tehát nem csak kivételes szolgálja kényelmet, még a kiterjesztett viselet, hanem megóvja a környező zajt. Te így is teljes mértékben összpontosítani a játék nélkül zavaró. Az az érzés, a maximális kényelem munkája hozzájárul állítható fejpánt puha béléssel.

Design, amely simogatja a szívet

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a tervezők fel a fejhallgatót SteelSeries Siberia 650 igazán számít. Amellett, hogy a kidolgozott részleteket fokon és stílusos, mégis nagyon praktikus hangerőszabályzóval vagy bekapcsolását / kikapcsolását a mikrofon gombját. Ezek a vezérlők található, közvetlenül a fejhallgató kagyló (forgótárcsa). Ebben szabadabb pillanatokban ragyog mosoly állítható LED-es háttérvilágítás, amelyen belül van a választás 16,8 millió szín.

A csomag tartalma:
SteelSeries Siberia fejhallgató 650
USB hangkártya
Számos adapterek (a maximális kompatibilitás érdekében)
útmutató

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  MX042f8hi1
Termékszám:  51192

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15