Oldal frissítése

SteelSeries QcK Large

4,8 1 178 értékelés
8 790 Ft

SteelSeries QcK Large

A játékosoknak készült SteelSeries Steel Pad QcK+ egérpad igazán kényelmes méretekkel büszkélkedik, aminek köszönhetően soha sem gördül le az egér a felületéről. Az egérpadnak strukturált textil felülete van, ami  tökéletes siklás mellett, rendkívül pontos mozgásérzékelést tesz lehetővé a pásztázó lézeres és optikai érzékelővel rendelkező egereknél. A pad alsó része csúszásgátlós gumi felületű, amely kiküszöböli, hogy a pad elcsússzon az asztalon. A játékosok mellett, akiknek fontos a pontos célzás, a profi rajzolók, grafikusok tudják igazán használni, akik igénylik az irányítás maximális precizitást.
Ellenőrzött minőség
SteelSeries QcK sorozat egérpadjait az elmúlt tíz évben világszerte profi játékos csapatok tesztelték és optimalizálták, így biztos lehet benne, hogy a legjobb felülettel fog rendelkezni, ami jelenleg elérhető.
Kivitel:
Szín: fekete
Anyag: textil / gumi alap
Méretek: 450 x 400 x 2 mm

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 45 cm
Magasság 0,2 cm
Mélység 40 cm

Típus

Felhasználási mód Irodai

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR074b8
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  63003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20