Oldal frissítése

SteelSeries Arctis Nova Pro WL White

132 390 Ft

SteelSeries Arctis Nova Pro WL White

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

A gamer fejhallgatókat az eSport bajnokai is használják

Játssz profiként, és hallgass mindent magad körül a SteelSeries Arctis Nova Pro WL gaming fejhallgatóval! Cserélhető akkumulátorrendszerrel van felszerelve, amelynek teljes élettartama 44 óra. A Bluetooth 5.0 és 2,4 GHz-es technológiák zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak. A SteelSeries Arctis Nova Pro WL minőségi 40 mm-es neodímium meghajtókkal és aktív zajszűrő technológiával büszkélkedhet a zavartalan játék érdekében. A csapattársakkal való kommunikációt egy kiváló minőségű, zajszűrős mikrofon támogatja. A gamer fejhallgatót vezeték nélküli bázisállomással kapod, amelyen beállíthatod a 10 sávos hangszínszabályzót, vagy választhatsz egyet a több mint 100 játékmód közül. Az egész napos kényelemről a nagy fülpárnák és a könnyen állítható fejhíd gondoskodik.

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

A SteelSeries Arctis Nova Pro WL gaming fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A gamer fejhallgató ideális PC-s játékokhoz
  • Csatlakozás Bluetooth-on és 2,4 GHz-en
  • 40 mm-es neodímium meghajtók széles frekvencia tartományban
  • Nagy felbontású audio támogatás
  • 360°-os térhatású hang a Windows-hoz alkalmas Sonar szoftveren keresztül
  • Beépített ANC technológia a zavartalan játékért
  • A fejhallgató zajszűrős mikrofonokkal rendelkezik
  • A csomagban 2 újratölthető és cserélhető akkumulátor található, amelyek teljes élettartama akár 44 óra
  • A 15 perces töltés akár 3 óra használatot biztosít
  • Egyidejű csatlakozás támogatása akár 12 méteres hatótávolsággal
  • A vezeték nélküli állomáson több mint 100 játékmód közül választhatsz, vagy beállíthatod az equalizert vagy a ChatMixet
  • A kettős USB-csatlakozás támogatja a PC-t, Mac-et, PlayStationt, Switch-et, VR-t és más eszközöket
  • Kényelmes és állítható fejhíd
SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

A SteelSeries Arctis Nova Pro WL aktív zajszűrővel rendelkezik

Játssz nyugodtabban, és ne hagyd, hogy a környezeted megzavarjon! A SteelSeries gaming fejhallgató aktív környezeti zajszűrést (ANC) kínál, ennek köszönhetően felismeri a körülötted lévő hangokat, és elnyomja azokat, így a játékra koncentrálhatsz. A hibrid rendszer révén a fejhallgató 4 mikrofonja valós időben állítja be a hangot. Másrészt képes leszel áteresztő módban nyitni a környezeted felé, így éppen ellenkezőleg, mindig tudni fogod, hogy mi történik körülötted.

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

A kiváló minőségű meghajtók páratlan hangzást biztosítanak

A SteelSeries gaming fejhallgatók kiváló minőségű, 40 mm-es neodímium meghajtókkal vannak felszerelve, 10-22 000 Hz (vezeték nélküli) és 10-40 000 Hz (vezetékes) frekvenciatartományban. Így kiváló minőségű és részletgazdag hangzásban lesz részed tiszta magas hangokkal, pontos közepekkel és mély basszussal. A SteelSeries Arctis Nova Pro WL fejhallgató képes nagy felbontású hang reprodukálására. Az X-Ray funkcióval a fejhallgató felerősíti az olyan fontos hangokat, mint a lépések vagy a töltés, így pontosabban tudni fogod, hogy hol vannak az ellenségeid.

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

A gamer fejhallgató 360°-os térhatású hangzást biztosít

Merülj el játékaidban vagy filmjeidben erőteljes térhatású hangzással, amely lehetővé teszi, hogy minden irányból halld a hangot az ingyenes Windows rendszerhez készült Sonar Virtual Surround Sound szoftverrel! A SteelSeries Arctis Nova Pro WL fejhallgatóval a füleden jobban a történések középpontjában leszel.

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

A SteelSeries Arctis Nova Pro WL egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni

Használd mobiltelefonodat PC-n vagy játékkonzolon való játék közben. Mindkét hangot keverheted, így az sem jelent gondot, ha valaki felhív, vagy a Discord telefont használsz. A vezeték nélküli alap segítségével egyszerűen beállíthatod a ChatMixet, vagyis az egyensúlyt a játék hangzása és a csapattársaiddal folytatott chat között. Ezenkívül a 10 sávos hangszínszabályzónak köszönhetően könnyedén beállíthatod a mély és magas hangok szintjét és még sok mást. A gyors beállítás érdekében a SteelSeries Arctis Nova Pro WL fejhallgató több mint 100 professzionális játékbeállítást kínál.

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

Infinity Power rendszer kiváló tartóssággal

A SteelSeries Arctis Nova Pro WL gaming fejhallgató cserélhető akkumulátorokat használ, amelyek teljes élettartama akár 44 óra. Tehát ha valamelyik lemerül, egyszerűen cseréld ki egy teljesen feltöltöttre. A fejhallgató egy akkumulátorral akár 22 órát is kibír, USB-C-n keresztüli 15 perces töltéssel pedig további 3 órányi használatot biztosít.

Váltás a csatlakoztatott eszközök között

A Multi-System Connect One rendszernek köszönhetően a SteelSeries gaming fejhallgató egyszerre két eszközhöz csatlakoztatható (Bluetooth 5.0 és 2.4GHz). Így például PC-hez, PlayStation-höz, Nintendo Switch-hez vagy Mac-hez, és egy gombnyomással válthatsz közöttük.

SteelSeries Arctis Nova Pro WL gamer fejhallgató

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Mikrofon igen

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Szín

Szín Fehér
Kód:  MX0601f
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  61524

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15